| Oanaoni a întrebat:

Hey TPU. Am întreținut contact sexual neprotejat cu iubitul meu în zile nefertile dar și în zilele de fertilitate cu șansă foarte mică de sarcină (asa scria în aplicație). Țin să menționez faptul că nu a avut loc ejacularea în vagin sau pe lângă la niciunul dintre contacte. Întrebarea mea este : Am șanse de sarcină dacă nu a ejaculat în vagin și nu am avut contact în ziua ovulației? Îmi mai vine ciclul luna asta? Acum pe 9 mai trebuie să îmi vină, este regulat la 29 de zile, am simptome premenstruale! DAU FUNDA

Răspuns Câştigător
| VoidEternal a răspuns:

Așa cum zicea și aplicația. Șanse mici. Sau foarte mici dacă nu s-a produs ejacularea.

8 răspunsuri:
| ania a răspuns:

Si cu prezervativ ai sanse de 1%, ( asa ne-am. pomenit noi cu fiul nostru de 4 ani) daramite fara.Ai fi mai fericita daca nu ai mai face sex decat dupa casatorie, atunci si o sarcina meprogramata nu e o asa de marr catastrofa.Pastila de dupa e pacat sa o folosesti orice copil primeste din momentul cinceptiei de la Creator un suflet etern, e la fel de grav sa il ucizi ca pe un copil nascut deja.

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns (pentru ania):

In ziua de azi sexul este o necesitate pentru uni oamenii nu pot rezista fără sex mult ei necesita sexul în viața lor

Eu ori trai și o viață fără asa cum am trăit și pana acum nu vad ceva wow un rahatul asta nu știu de ce uni sunr așa nebuni după așa ceva.

| Violleta2022 a răspuns:

La aceasta intrebare nu-ti poate raspudne nimeni, fiindca nu stim daca au fost partide consecutive de sex sau daca a existat vreo masturbare inainte de sex, ca sa existe sperma pe teava, care s-ar fi putut scurge in vagin in primele secunde cand penisul este introdus.
Sexul neprotejat poate duce si la sarcini nedorite.

| Emilian65 a răspuns:

În situația prezentata nu ai șanse sa ramai gravidă.

| Crackman a răspuns:

Nu ai nimic

| Oanaoni explică:

Nu,mersi

| AloeVeraReceSiFornetiCuGem a răspuns (pentru Oanaoni):

Ma mir face minuni la voi fetele pastila aia puteți greșit de cate ori vreți nimic nu este intenționat bine înțeles.

| Oanaoni explică:

Nu am luat-o fiindcă nu am vrut, este o bombă hormonală