| Fashion a întrebat:

HEY TPU! am mai pus o data intrebarea asta dar n-am primit nici un raspuns asa ca o pun din nou: Funda! Buna TPU! Voi ati auzit despre aceasta dieta personala? Ati incercat-o? Mie mi se pare destul de ok... doar ca trebuie sa o descarc si trebuie sa trimit un SMS adica 2 asa scrie acolo si nu stiu cum sa fac. Am trimis de 2 ori consecutiv si imi zice ca nu e bun codul(dar asa mi-au trimis ei mesaj). Vreo sugestie? Pt. mai multe informatii va dau linkul: http://dietapersonala.com/? user_id=6

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Mi se pare o tâmpenie!
Dacă vrei să slabeşti consultă un nutriţionist nu te uita pe toate aiurelile scrise pe net.Şi eu pot să îmi fac o aşa pagină de net chiar dacă nu am habar cu ce se mănâncă o asemenea dietă.
Nu e ok să faci lucrurile după ureche pentru că nu la toată lumea funcţionează la fel, organismul tău este diferit de al celorlalte persoane.Şi doar faptul că îţi cere acolo mărime sânilor şi alte tâmpenii nu înseamnă multe.
Nu uita că sănătatea e cel mai preţios dar!
De ce nu faci mai bine 30-40 de abdomene pe zi şi scapi în mod natural şi sănătos de kg în plus?
Bafta!

| tpuu a răspuns:

Vezi ca poate iti mananca creditu ` si la sfarfit daca esti pe abonament ai o groaza de platit.
daca esti pe cartela iti mananca tot creditulwinking daca mai trimiti asa.