Complicata poveste! daca ascultai de verisoara ta acum erai linistita dar...asa s-a intamplat si cu fructul interzis.Nu ai mentionat cati ani ai.Acum iti dau un sfat (am ceva experienta) cand vezi un tip care se baga in seama singur uitate fix in ochii lui (fara zambete chiar daca iti place)incruntata, ca sa ii demonstrezi ca nu esti o disperata si ca trebuie sa te respecte daca vrea sa te "cucereasca". Acum referitor la povestea ta.inceacra sa ai o discutie cu mama (mai amicala) si o sa ai o surpriza pentru ca patinti isi apara mereu copilul, spune-i adevarul si iti promit ca vei gasi si raspunsul, iar tu te vei simti mai linistita. Data viitoare asculta si de ceilalti cand te avertizeaza de ceva (s-ar putea ca intr-o zi sa le multumesti)
Bună,
Eu dacă aş fi în locul tău chiar nu m-aş obosi prea tare. În fond, de ce ţi-ar păsa atât de tare de ce crede acum lumea. Învaţă să îţi asumi consecineţele faptelor tale, şi gata.
Ce se intampla sunt doar consecointele faptelor tale negandite.Solutia este sa fi indiferenta fata de cel cu care te-ai sarutat, sa il ignori, te prefaci ca nu s-a intamplat nimic si negi tot pana in panzele albe.Mai departe iti vezi de treaba ta si nu te mai joci cu focul ca roata se intorce si nu se stie de ce poti da.
Nu e vorba ca m-am sarutat cu cineva...e vorba de persoana cu care m-am sarutat:-&.ce ma fac?( le recunosc parintilor in cazul in care afla sau mint?
DOAMNE! cat ai scris si scuze ca iti spun dar BOING esti cam fraiera, e doar un sarut, nu te omoara. cate saruturi o sa mai ai .hahaaa.deci nu trebuie sa iti fie frica:*, funda?
Sper ca o sa intelegi: ''Oamenii se impart in buni si rai, iubitori si -distrugatori-.In viata ai o singura sansa de a-ti gasi perechea, si aceasta pereche vine in momente neasteptate.Insa o iubire adevarata nu incepe din prima sau a doua sau a treia zi, nu!, dureaza o luna ca cineva sa isi dea seama daca persoana iubita il/o place.'' -asta am invatat din ''experienta'' prin care am trecut si eu.si eu am o iubita, iar pe 16 august o sa se implineasca un an de cand sunt impreuna cu ea,iar iubirea adevarata ni s-a dezvaluit abia dupa o luna, dar insa prietenii si colegii ei mereu o indeamna sa se desparta de mine, dar ea nu ii asculta deloc.Pentru ca implinesc doar 12 ani imediat, nu prea pot da multe detalii, scuze
Eu zic sa-l ignori pe acel baiat sau sa ii zici clar intentiile tale, doar daca nu iti place de el
Scuze dar esti chiar fraiera
adica ce conteaza daca se aflaa? doar nor sa te omoare parintii, bineinteles o cearta.dar depinde si de ei. daca ai o relatie deschisa cu ei...
asumati consecintele!