| SuntDoarEo a întrebat:

Am nevie de un sfat cat mai repede.

Povestea incepe asa. Eu am o prietena care e nebuna dupa un baiat. De cateva zile im place de el, asta nu conteaza faza e ca mam cam dat la el si ea e foarte geloasa si ma amenibta nu imi e frica de ea imi e frica de cei cu care sta. Mie imi place foarte mult de acel baiat cum sa fac sa fie toti fericiti?
P.s: si el s-a dat la mine. si am auzit ca ii place de mine.

Răspuns Câştigător
| Ionut6999 a răspuns:

Din pacate, in viata nu este totul roz, apar si situatii negre, cand nu sunt toti fericiti. Ai putea sa o faci sa inteleaga pe prietena ta ca se leaga ceva intre voi, dar aici urmeaza un drum pe care tu va trebui sa il alegi. Drumul se bifurca. Un drum ar fi sa ramai prietena cu baiatul, cu imensul risc de a iti pierde prietena, sau sa ramai doar o prietena asa mai apropiata a baiatului si sa nu se lege ceva special intre voi si sa iti pastrezi prietena, si pe el, dar ar trebui sa nu arati ca iti place de el de fata cu prietena ta.
In plus ce sa iti faca cei care sunt cu prietena ta. Violenta nu este permisa, pentru ca poti depune plangere penala daca te agreseaza in vreun fel.

1 răspuns:
| XamUITATsaimiPUNnumeX a răspuns:

Buna happy Pai draga mea, daca tie iti place de acel tip si lui de tine..Fi`ti impreuna straight face Si de ce sa iti fie frica? De BauBauhee hee Conteaza sa fii tu fericita...Si daca ti`e frica de ea..OK..Sa zicem ca o sa il uiti pe tipul ala. E foarte greu sa uiti pe cineva, dar timpul le rezolva pe toate big grin Si..Gasesti tu altul dragut big grin Nu e ultimul tip de pe planeta laughing Si in plus, viata te testeaza big grin Iti da un sut in fund iar tu trebuie sa te ridici happy