anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am nevoie de ajutor. am cunoscut un baiat acum cativa ani. am inceput prin a ne cunoaste mai bine si am realizat ca suntem vecini. mie a inceput sa-mi placa de el. dar lui nu cred. el ma considera doar o prietena. acum imi place foarte mult de el si nu stiu ce sa fac ca sa-mi dau seama daca el ma place sau nu... va rog sa ma ajutati. dar nu-mi spuneti sa vorbesc cu el pentru ca sunt mai timida. si nu cred ca mi-ar spune adevarul... mersi mult:*happy.

3 răspunsuri:
| ignore a răspuns:

Pai intai afla daca are prietena ca daca are degeaba mai incerci ceva iar daca nu are poti fi atenta sa vezi daca vb mereu cu tine cum se comprta cu celelelate fete si cum se comporta cu tine daca te cheama pe afara daca se inroseste cand vb cu tine daca iti zambeste.

| Silvia_6960 a răspuns:

Pai in cazul in care tu nu vrei sa il intrebi, iar el nu ti-ar spune oricum adevarul, e cam o cauza pierduta cea pentru care te zbati. Este clar ca in aceasta situatie numai el poate face realmente ceva, adica sa iti dea macar vreun semn clar.

| mymad_4619 a răspuns:

Incearca sa vezi daca se uita dup tine daca se suppi cand esti in preajma altui baiat si te tachini cu el...
vezi si uh succes!