| Swallow a întrebat:

Hey* TPU! am nevoie de ajutor.Cum pot sa fac in asa fel ca sa nu`mi mai placa de un baiat?! am nevoie de sfaturi please! Am incercat met0da de a nu ma gindi la el ocupindu-ma cu alte treburi insa nu se primeshte; am incercat si faza cu calitatile rele. Cele mai multe si functionabile sfaturi vor primi funda si voturi sadhappy Mersi anticipat!

Răspuns Câştigător
| COлℋышкО a răspuns:

Salut! Mdea este o problema care afecteaza toate fetele'. pare rau'.dar totusi din orce incurcatura este o iesHire'.
sper sa fii puternica si optimista'...si am si eu citeva idee p\u tine ...ca de ex.incearca sa iesHi mai mult pe la plimbari,ceva de genul loR si incearca sa iti faci cit mai multi prieteni'.
frecventeaza ceva cursuri de jelul situatSie tale', consulta psihiatrul si psihologul'.
fii tare'.voi tSine pumnii p\u tine'.si iti urez mult, mult succeS'.pa:*

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Astepti si timpul ti-l va scoate din cap.

| Karisma a răspuns:

Am o idee, de ce nu incerci sa iti faci prieten si sa ii dai o sansa.Cauta o alta jumatete care sa iti placa, te asigur ca va merge.Bafta,iti tin pumnii!

| bestbogdan a răspuns:

Nu ced ca poti! insa, incearca sa nu te mai gandesti la el, sa nu te intalnesti cu el. petrece mai mult timp cu prietenii. distranduva. astfel timpul va trece mai usor. si cu timpul, poate vei reusi! thumbs up

| mada_6524 a răspuns:

Tu nu poti face nimic sa ti-l scoti dn cap, doar timpul si alt baiat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca sa citesti o carte interesanta sau sa practici un sport. sper ca te-am ajutat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Inlocuieste-l! Succes:*

| Raly_7533 a răspuns:

Cand o sa te indragostesti de altcineva...iti trece...