Incearca sa te linistesti. Acum pare ca e sfarsit de lume, dar peste ceva timp o sa-ti amintesti si o sa razi de tine, si de naivitatea ta. In primul rand, dupa parerea mea, a fost o greseala sa dai curs unei iluzii si sa pui in pericol o prietenie. Desi, daca vorbim de dragoste, nu mai e doar prietenie. Oricum, tu ai incercat, ai fost fericita un timp, iar acum e timpul sa iti dai seama ca el nu tine la tine, cel putin nu atat cat tii tu. Lasa lucrurile asa cum sunt, n-are rost sa insisti, sa te umilesti. Baiatu' n-a fost in stare nici macar sa-ti ofere o explicatie, sa lamureasca lucrurile "face to face". Asta e genul de tip pe care il vrei langa tine?
Timpul o sa vindece deocamdata, ocupa-ti mintea cu alte activitati, si incearca sa te obisnuiesti cu ideea ca el nu e asa perfect cum il vedeai tu. Capu' sus!
Iti dai seama ce barbat e el daca nu e in stare nici macar sa iti dea explicatii.
Pare ca te-a folosit pe post de substitut.
Imi pare rau pentru tine scumpo, dar ce poti sa faci? Daca el te-a lasat si s-a reintors de atitea ori nu crezi ca e ceva suspect? Nu vreau sa iti jignesc sentimentele pentru cs mi-am dat seama ca tu ai avut iubire curata spre deosebire de el. Probabil ca acel baiat a avut nevoie de tine un timp apoi dupa ce nu a mai avut nevoie te-a lasat. E trist dar nu toti oamenii sunt asa cum am dori noi sa fim.
Sfatul meu ar fi sa stati amindoi de vorba si sa hotariti civilizat adica sa nu va certati ce face mai rau. Acum, cit ai de plins, plinge deoarece asta te va elibera de stres, dar nu uita, nu se merita sa iti sacrifici sanatatea si viata pentru un baiat care te-a inselat. Fii tare scumpa!
Inteleg ce vrei sa spui, dar inca nu pot sa cred ca am distrus o prietenie pentru o relatie care nu avea cum sa dureze la nesfarsit :'(
Se vede ca nu ii mai pasa de tine, arătai si tu ca nu îți pasa si fi fericită in fata lui si chiar cu un băiat de mana sa vadă ce a pierdut, si gândește te la Alex se pare ca te cam place. Funda?!