Buna,
Incearca sa vorbesti cu el de cate ori ai ocazia, poate faceti schimb de numere de telefon, de id-uri de mess, daca aveti prieteni comuni iesiti impreuna la un suc...
Asa veti putea sa va cunoasteti mai bine.
Cum iti dai seama daca te place... daca te priveste lung, daca iti urmareste gesturile si privirea, daca, mai apoi te va invita sa iesiti cu gasca sau voi 2 in oras, daca vorbeste unei prietene de-ale tale despre tine, daca te cauta in clasa ta...
Sper ca te ajuta parerile mele.
Schimb de id-uri de mess, am facut deja dar, prieteni comuni nu avem...in clasa, nu ma cauta, ca deja s-au scos unele zvonuri despre noi, prin scoala...
La ce fel de zvonuri te referi?
Crezi ca aceste zvonuri i-a influentat atitudinea fata de tine?
Pe mess vorbiti?
Pai...a scos o colega de-a mea, un zvon ca "noi (eu si el) am fi impreuna". Dar, nu este adevarat. Dar, eu il plac de mai mult timp...de atunci, cand ne intalnim prin scoala, evitam sa mai vorbim mai mult pentru a nu scoate alti "destepti" alte zvonuri. Dar, cand ne intalnim pe strada sau cand suntem numai noi, vorbim.
Pe mess, nu prea vorbim adica, de multe ori, as vrea sa-l bag in seama dar, nu o fac parca ceva ma retine...nu stiu
Tu ce crezi? El te place asa cum il placi tu?
Daca nu comunicati si daca nu petrceti timp impreuna nu sa puteti sa legati o prietenie.
De ce te deranjeaza zvonurile aparute in scoala daca il placi si vrei sa fii cu el?
Nu ca ma deranjeaza aceste zvonuri dar...in fine Nu stiu daca si el ma place dar, asta vreau sa aflu si cum ii pot arata ca si eu il plac
AlexEjmecheru întreabă: