Ca sa fie toata lumea impacata ar fi mai bine sa ii spui acelui baiat care te place ca vrei sa fiti doar prieteni. Incearca sa il "mituiesti" ca sa zic asa, si sa ii spui ca exista si alte fete pe lumea asta. Eu nu cred ca s-ar supara, daca ati ramane doar prieteni.
Nu l-am lasat pe iubitul meu, celalalt sta la munte, nu ca ma duce la munte, adica incearca sa citesti putin mai bine. pe iubitul meu nu l-as lasa pentru nimic asa ca...
Esti o tarfa scuze de expresie lasi pe ala care il iubesti pentru un tearchia berchia ca ce chestie doar ca te duce la munte la cabana si tio da la inaltime? de as fi prietenul tau nu ai avea iertare in ochii mei
Buna...ai putea incerca sa ii explici baiatului pe care il iubesti despre celalalt baiat dar sa nu uiti sa ii zici ca nu il iubesti pe acel baiat.Si sa il rogi sa raspunda odata la telefon cand te suna el.Se va supara si iti va zice el sa va desparsiti.Sincer la mine merge mereu. Sper ca te.am ajutat:*
Eu, daca eram in locul prietenului tau te scuipam si iti dadeam papucii sa te duci la ala... astfel de fete imi fac greata,,, imi vine sa le bat. JET
Pai eu cred ca ai gresit de la inceput. dragoste cu forta nu se poate si cam asta vad eu din ce spui. te "forteaza" sa-l iubesti, gen, iar totusi, daca ai un iubit de 2 ani si pe care sustii ca-l iubesti, de ce ai acceptat si pe cel de la munte? poate ca are ceva ce iubitul tau nu are? ai marturisit iubitului ce ai facut? parerea mea este ca sinceritatea si adevarul sunt dureroase cateodata dar ar trebui folosite mai frecvent. asadar, vorbeste cu amandoi si rezolva totul la modul cel mai frumos, pune in balanta si vezi rezultatul
beausingurlamasamea întreabă: