| Allexutsa_8314 a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru. Am iubit de 2 ani, ne iubim foarte mult, ne intelegem foarte bine, cu certuri ca in orice cuplu dar ne e foarte bine. De aproximativ o luna un prieten de la munte s--a tot rugat de mine sa accept sa fiu cu el, ca ma iubeste, multe chestii, mi-a fost mila si am acceptat dar nu simt nimic pentru el, si ma simt prost fara de iubitul meu, pentru ca pe el il iubesc si nu stiu ce sa fac sa ma despart de acest prieten pentru ca mereu imi spune ca doar pe mine ma are, ca daca ma pierde se omoara( nu cred ca se omoara dar nu stiu cum sa fac sa scap de el) Va rog ajutati-ma.

Răspuns Câştigător
| iDangerous a răspuns:

Ca sa fie toata lumea impacata ar fi mai bine sa ii spui acelui baiat care te place ca vrei sa fiti doar prieteni. Incearca sa il "mituiesti" ca sa zic asa, si sa ii spui ca exista si alte fete pe lumea asta. Eu nu cred ca s-ar supara, daca ati ramane doar prieteni.

7 răspunsuri:
| Allexutsa_8314 explică:

Nu l-am lasat pe iubitul meu, celalalt sta la munte, nu ca ma duce la munte, adica incearca sa citesti putin mai bine. pe iubitul meu nu l-as lasa pentru nimic asa ca... straight face

| purenerve a răspuns:

Esti o tarfa scuze de expresie lasi pe ala care il iubesti pentru un tearchia berchia ca ce chestie doar ca te duce la munte la cabana si tio da la inaltime?thinking de as fi prietenul tau nu ai avea iertare in ochii mei

| PuSsY_9531 a răspuns:

Buna...ai putea incerca sa ii explici baiatului pe care il iubesti despre celalalt baiat dar sa nu uiti sa ii zici ca nu il iubesti pe acel baiat.Si sa il rogi sa raspunda odata la telefon cand te suna el.Se va supara si iti va zice el sa va desparsiti.Sincer la mine merge mereu. Sper ca te.am ajutat:*

| Newk a răspuns:

Eu te-as scuipa daca as fi prietenul tau.esti o curva

| Newk a răspuns:

Eu, daca eram in locul prietenului tau te scuipam si iti dadeam papucii sa te duci la ala... astfel de fete imi fac greata,,, imi vine sa le bat. JET

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simplu jet lu al doilea.nu merita sa risti sa pierzi pe cineva pe care chiar il iubesti pentru unu care nu ai niciun sntiment, si c daca se omoara.prea prost sa fii sa te omori pentru candva

| mihaiandrei23 a răspuns:

Pai eu cred ca ai gresit de la inceput. dragoste cu forta nu se poate si cam asta vad eu din ce spui. te "forteaza" sa-l iubesti, gen, iar totusi, daca ai un iubit de 2 ani si pe care sustii ca-l iubesti, de ce ai acceptat si pe cel de la munte? poate ca are ceva ce iubitul tau nu are? ai marturisit iubitului ce ai facut? parerea mea este ca sinceritatea si adevarul sunt dureroase cateodata dar ar trebui folosite mai frecvent. asadar, vorbeste cu amandoi si rezolva totul la modul cel mai frumos, pune in balanta si vezi rezultatul