| Ioanapufulets a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru, am o relatie cu un baiat....si nu stiu cum sa o ascund de famile! Funda :X :X

Răspuns Câştigător
| Sasha203 a răspuns:

Daca esti sigura ca nu vrei sa afle parintii tai de relatie iata cateva trucuri care vor functiona cel putin pana decizi ca vrei sa le spui:
1. comportate normal.
2. daca esti cu ei, si te suna, nu te repezi pe telefon si a pleca in alta camera. Fi calma, serioasa, raspunde la telefon si zi sa astepte putin
3. nu iti pune o melodie personalizata deoarece poate ridica suspiciuni
4. In cazul in care te suna si ar raspunde unul dintre parinti, ar fi bine ca la nume sa nu ai ceva dulcegarii, pune simplu numele lui
5. evita sa te intalnesti prea tarziu cu ei deoarece unii parinti, fiind prea protectori, s-ar putea sa te caute
Ai grija ce faci si ce vorbesti cu prietenele. Nu se stie niciodata ce povesti se pot auzi. sper sa iti fie de foloshappy

| Ioanapufulets explică (pentru Sasha203):

Multumesc...ai fost foarte de ajutor! Multumesc mult!

6 răspunsuri:
| DyNo a răspuns:

Inainte sa-ti raspund la intrebarea as vrea sa te intreb, daca se poate, de ce vrei sa tii aceasta relatie ascunsa de familia ta?

| ۰A۰n۰i۰m۰e۰ a răspuns:

Daca vrei sa il ascunzi inseamna ca :
- tie rusine cu baiatul;
- tie rusine cu familia;
- el este prea mic;
- tu esti prea mica;
- Ori toate cele de mai sus.

Răspuns utilizator avertizat
| Deyutzza000 a răspuns:

Poti sa vorbesti cu el si cu persoanele care mai stiu de aceasta relatie si sa ii rogi sa nu mai spuna nimanui. Incearca sa te porti normal cand esti cu el si cu familia ta/lui sau cu alti prieteni. Dar nu inteleg de ce vrei sa o ascunzi de familie.

| Ioanapufulets explică:

Multumesc...de sfat.....Astept si alte raspunsuri.