| nessayaR a întrebat:

am nevoie de ajutorul vostru. Imi place de ceva timp un baiat. Si nu stiu cum sa fac sa ma bag in seama in seama. Stiu ca suna ciudat dar parca mi-e frica. Ma gandeam sa il baga in seama pe fb dar daca o sa imi raspunda sictirit sau o sa fie indiferent. Parca mi-e si frica sa ii dau cerere de prietenie. Nu stiu ce sa fac, as da orice sa fiu cu el dar parca mi-e frica sa fac vreun pas. Voi baieti care e parerea voastra atunci cand o fata necunoscuta se baga in seama cu voi pe fb?

7 răspunsuri:
| DarkAndDreary a răspuns:

Stai linistita. Nu o sa se intample nimic rau. Nu ai de ce sa-ti fie frica.

| alexxxu a răspuns:

Daca si lui ii place de tine o sa-ti vorbeasca frumos! happy

| gingergirl1 a răspuns:

Am trecut prin ce treci tu acum laughing Cam de anul trecut plac un baiat. Si ma rog,cand l-am cunoscut parea perfect pentru minehee hee Era de treaba, nu vorbea urat, parea la locul lui, sti? Eu auzisem "din greseala" de el, la ora de religie se vorbise de el in clasa; e pocait(ca mine) si nu mai stiu ce intrebase un coleg in legatura cu el si de atunci a inceput totul laughing
Chiat in ziua aia ii trmisesem cerere pe fb(eu il mai vazusem pe fb dar nu aveam nici o treaba cu el) si imi acceptase dupa cateva ore. Dupa o saptamana ne-am vazut "face in face" puppy dog eyes si inca de atunci mi s-a parut foarte ok,a vorbit cu mine fara nici o jena(forte prietenos tipu' laughing,dupa aceea am vorbit cu el pe fb (scrie-mi pe privat daca vrei sa iti povestesc ce am facut sau daca as putea sa iti dau un sfatwinking Dupa aceea ne vedeam NON' STOP laughing
In fine,totul era super bine, acum daca il vad o data pe luna e sarbatore laughing
Sfatul meu este sa nu faci tu primul pas!
Sti de ce? Si eu am facut mereu primul pas in legatura cu baiatul de care iti povesteam, si ma juca pe urma pe degete de n'ai treaba laughing -el bineinteles ca stia ca il plac dar el ma baga in seama doar cand avea nevoie de mine straight face - zic doar atat,"ma presat" pana i-am dat parola de la fb-ul meu laughing ( e complicat, ma rog, mi-a dovedit.ca pot avea incredere in el dar...straight face Si nu mi-a spus niciodata in faţa nimic dar il cam enervam.
Bun,acum eu zic sa te faci placuta pe langa el si sa ii dai de inteles ca ai facebook si poate iti trimite el cerere laughing -dar poti sa ii dai si tu, nu e nimic neobisnuit. Depinde de felul lui de a fi, daca e genul ala de "bad boy" poate o sa isi bata joc de tine sau poate nu, nu ai de unde sa stii. Poate te place! happy
Imprieteneste-te macar cu el! Vezi tu cum faci, succes!

| wildthing a răspuns:

Sunt de acord atat cu Alexxxu cat si cu AndraaPNtty. Ei bine, eu cred ca tu trebuie sa il "lasi" sa afle ca il placi dar sa astepti sa faca el pasul urmator. Cum sa il "lasi" sa afle ca il placi? Cateva gesturi simple ar trebui sa rezolve problema: cauta-i intotdeauna privirea dar fara sa pari vreo obsedata, zambeste-i discret dar in cel mai dulce mod de care esti capabila. Daca nu va face nici un pas...ori nu e interesat de tine, ori e prost si nu se prinde, ori e timid.

| Melonnn a răspuns:

Hei.
si eu eram in situatia ta.
MI-A PLACUT UN AN DE EL. NU MAI REZISTAM.
i-am trimis cerere, nu a acceptat-o sad imi venea sa mor.

Iar acum mi-a trimis el cerere!
VORBIMMMM. spune ca isi aminteste de mine insa nu mult.
o face pe indiferentul. Tipic!
Eu acum nu stiu ce sa fac sa tot conversez cu el.
E si diferenta de varsta, mi-e frica cao sa ma intrebe cati ani am.:-s
Imi povesteste ca el prefera sa stea cuminte in casa, chiar daca are o varsta (28).
Sper sa reuseeeesc, sper sa reusesti si tu.
Trimite.i cerere. nu fi prostuta.happy

| Lavii007 a răspuns:

Baga-l tu in seama, altfel el de unde sa stie ca il placi? Daca o sa vorbeasca cu indiferenta macar stii ca ai incercat si nu stai tot cu gandul la el. Daca vorbeste frumos puteti trece mai departe. Nu iti fie frica, in cel mai rau caz nu iti raspunde.Important e sa ai incredere in tine si totul va fi bine. Baftawinking

Răspuns utilizator avertizat