Nu alerga tu dupa el,lasa-l pe el sa alerge dupa tine.
Te inteleg ca-ti place,dar el e si cam "golanas",e si combinat cu Andreea, chiar daca acum par despartiti.
Pentru ca, daca chiar te place, va reveni la tine si-ti va spune din nou ca te place.
Abia atunci ai putea incerca sa-l si crezi putin.Dar, putin!
Stiu...dar nu inteleg de ce a facut acele lucruri,si nu a fost prima data. S-a mai intamplat de cateva ori. E destul de ciudat, poate doar a cautat alinare, nu? Dar la fel, nu inteleg. De ce a cautat alinare in bratele mele, daca stia ca Elena il place?! Nu era mai simplu sa incerce cu ea?
Iti raspund cu ceea ce ai spus si tu.e "golanas"...a facut-o ca sa afle Elena si sa o faca geloasa..sa isi atraga mai mare atentia asupra lui...
Daca te place pe tine si tu nu i-ai facut pe plac,de ce s-ar duce la Elena care e deja o cetate cucerita?
Pe tine se straduie sa te cucereasca si el,si amicul lui...
In plus,nu te chinui sa-i intelegi pe baieti si ei au gesturi contradictorii si reactiile lor sunt pe moment,exact ca si fetele.
Lasa-i sa se manifeste si retine un singur lucru,tu placi.
Cum se va manifesta fiecare in fata ta ramane la aprecierea lui,tu esti interesata doar de unul,asa ca pe ceilalti ii ignori si tii cont doar de cel care-ti place.
Dar sa nu-i oferi prea mare credibilitate, bine?
Esti tanara, frumoasa, ai succes, deci joaca-te!
Eu cred ca ar trebui sa il lasi pe el sa mearga cu initiativa..nu ii mai acorda atentie. daca te place o sa te caute el primul..nu merita atata efort daca e "golanas". daca o sa te caute el si o sa iti acorde atentia care iti trebuie tie, atunci o sa te mai gandesti la o viitoare relatie..acum eu cred ca nu are rost sa iti cheltui timpul degeaba...
Te place, dar nu esti singura pe lista lui. Asadar, trebuie sa stai la coada si sa ai multa rabdare.
Te duci la el si il apuci de guler ( daca nu are guler il apuc de tricou ) si-i spui iritata si putin nervoasa : Bai, eu te plac! Si apoi il intrebi pe un ton dragalas : tu ma placi? " "
O sa spuna da.
Eu cred ca ar trebui sa-i spui ce simti, si apoi vei afla daca te place cu adevarat.
Si daca nu simte la fel, nu ma fac eu de rusine? Mai ales ca avem prieteni comuni, si poate vor afla si ei...