| madalinutza a întrebat:

Am nevoie de ajutorul vostru Va rog sa ma sfatuiti ..mai ales voi baietii ca voi cunoasteti mai bine comportamentele baietilor.Deci acum 3 luni am cunoscut un baiat care a inceput sa ma placa.dar eu am avut prieten.Dar m-am despartit de prietenul meu si am inceput sa vorbesc cu baiatul acela care zicea ca ma place si tot am vorbit tot am iesit pana a inceput si mie sa imi placa de el.Si sa ma apropiu de el S-a comportat super,dar am observat faptul ca cu cat ajungea mai tare sa imi placa de el, el parca se indepartasesad adica tot vorbeam dar era mai sec.dar fara sa ii fac nimic.Si a venit vacanta de iarna.Eu am plecat in Germania 2 saptamani la familia mea iar cand m-am intors a fost schimbat total.Era foarte sec, nici nu se bucura ca am ajuns acasa, ma evita si eu m-am enervat si am incercat sa il fac gelos si ne-am certat..Eu nu stiu ce sa mai credsad voi ce ziceti ce s-ar putea sa aiba ca s-a schimbat asa? Nu ii place nici daca vorbesc cu altii si nu il caut dar nici nu prea isi da interesul.Nu vrea nici sa il las in pace dar nici nu prea imi da atentie mai nou.Nici una nici alta.Ce parere aveti?

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E adolescent, si nu stie cei cu el.de fapt nici tu nu prea stii ce e cu tine.la varsta voastra, voi copiati comportamentul celorlalti crezand ca asa trebuie si fiindca asa e cool, nicidecum nu simtiti nevoia de a va maturiza si de a intelege asta.va grabiti.ce-ti trebuie prieten? ceilalti iti sant dusmani? nu poti fi rietena cu toata lumea si el la fel?

| SebastianCMT a răspuns:

Nu stie ce vrea. Incerca sa vorbesti cu el fata in fata o sa aflii macar o bucatica de adevar. Si inceaca sa nu faci pe disperata cu el.

| King18name a răspuns:

Cel mai simplu era sa il intrebi, sa discutati despre asta!
Pot fi mai multe cauze, depinde si de varsta, pentru mine singura explicatie ar fi ca e suparat pe tine. si nu stie cum sa-ti zica, sau ceva de genu'! dar cel mai bine il intrebi, si gata!

| xZIonutZx a răspuns:

Deci daca el se dadea la tine in timp ce avea prieten, a incercat sa te desparta de prietenul tau si dupa sa te lasehappy, si ia cam reusit din cate am citit eu acolo