Poi ar trebuie sa il alegi pe primul daca crezi ca in viitor o sa ai vreo sansa daca nu iti zic sa il alegi pe al -2-lea poate pe viitor te vei obisnui si cu el! Sper ca te-am ajutat!
Poti sa vb mai pe romana cu cuvinte intelese si de altii nu numai de tine
Generatia asta...sau doar un moft al adolescentei scapate de sub control
In primul rand nu vad cum iti poti trai viata atata timp cati nu inveti. Asta nu se numeste ca-ti traiesti viata se numeste viata irosita. Si totusi sa revenim la intrebarea ta. Poate sa fie si print daca nu te baga in seamna ce rost are. Cred ca sti raspunsul meu acum.
Bai frate pe aici pe TPU intalnesti numai tocilari acum pe bune cine mai invata in anul 2012? ce traiesti de pe vremea lu pasmante chirou sau ce?pe bune acum...de invatat invata doar aia care se lingusesc pe lanag profesori si cei gen tu
Eu nu ling în cur nici un prof deşi pot să zic că învăţ bine. Cei ca tine marş de la şcoală. De ce câcatu meu mai vii la şcoală dacă faci numai probleme?
Ca ma plictisesc acasa si acolo am colegi cu care imi bat joc de profi...nu e logic?
Si uite asa peste vreo 3-4 ani auzim ca a mai ajuns o tarfa pe centura care nu i-a placut invatatura si ea placut p***, aa si sfatul meu alege-l pe primul nu ii strica viata celui de-al doilea, oricum primul te va f*** si te lasa si te vad cu intrebari pe aici cum ca s-a despartit de mine dupa ce mi-a pus-o, hai salut si numai bine, a si inca ceva am invatat si inca invat sunt la facultate dar nu am lins profi in cur niciodata, poate tu cred ca practici aceasta meserie ca sa iti de-a acel 5 amarat sa treci clasa
Stii eu nu am pus intrebarea pentru toti prostii dar multumesc oricum ca ti-ai irosit timpul p'aici
Atunci de ce nu suni la usa lor?
Bine! cum vrei, razi! Ok nu inveti. Si ce demonstrezi? Mie personal nimic, alti poate te considera "cool" si alte chesti. Nu cred ca o sa mai razi peste 20 de ani cand nu o sa mai poti depinde de parinti si va trebui sa faci tu totul. O sa ajungi sa regreti ca nu ai invatat cand a trebuit. In loc sa fi tu mare boss o sa fi sluga la alti si nu o sa-ti convina deloc.
Mdea...cum spuneti voi...se pare ca ati trait o experienta)
Destui, in general aia care ajung manageri sau cu o cariera unde castiga de vreo 10 ori mai mult decat un amarat de muncitor.
Daca nu provii dintr-o familie cu bani ar fi cazul sa inveti sau sa faci performanta intr-un sport.
Eu zic la cel mai dragut care traieste totul la maxim chiar daca nu te baga in seama poate sa fie un semn ca te place.
su nu are sens sa incepi ceva care nu are nici o santa pentru a continua funda?
Buna!
Poate primul ii pe placul tau dar daca nu te baga in seama ce rost are sa iti irosesti timpul pentru el chiar daca e genul tau incearca sa rogi un prieten sa vorbeasca cu el sa afli daca tine la tine sau daca te place[Totul este posibil]... Funda?:*:X