Pai te-ai indragostit de ambalaj si vezi ca nu mereu ce i frumos exterior e si interior.mai bine uita-l
Eu zic sa-l faci gelos, daca nu merge vorbeste cu el deschis, daca te trateaza cu indiferenta este pierdut, insa daca prezinta un sentiment de iubire fata de tine, nu e totul pierdut.
Adevarat,nu prea inteleg cum te-ai atasat asa de tare de un "strain" Eu una cred ca e nehotarat sau pur si simplu vrea sa isi bata joc de tine...
Luna trecuta cand am fost in tabara am cunoscut un baiat La fel ca si tine, ma atras "ambalajul", dar cand am vorbit cu el mi-am dar seama ca e frumos si la interior Dar nu prea stiu ce sa fac, are 18 ani, practic in ochii lui sunt doar o copila, cred, in fine revenim la tine, cred ca asta crede si despre tine tipul acela...Adica na ' daca chiar voia sa se intalneasca cu tine,iti raspundea macar, incearca sa il uiti, practic nu cred ca e greu pentru ca va cunoasteti de putin timp, daca va cunoateati de minim un an da, era greu pentru ca aveati amintiri impreuna si etc
Simti ceva pentru cineva care are prietena si care mai calca pe alaturi. O persoana pe care n-o cunosti cu adevarat si care nu se prea grabeste sa fie cu tine. Ce e de facut?
Un lucru foarte bun pe care l-ai putea face este sa renunti la superficialitate.
Wow, complicat. E foarte ciudat ca te'ai atasat asa de o persoana pe care nu o cunosti. Cel mai bine ar fi sa incerci sa nu ii mai dai importanta. Poti rezista, pur si simplu sterge-l de la prieteni. Va fi mai usor asa. Nu il mai baga in seama si asa...o sa scapi. Nu mai pune botu la baieti de genu asta.