| vyvy32 a întrebat:

Am nevoie de parerile voastre: ce conteaza mai mult aspectul (cat de urat sau frumos este) sau sufletul ( felul cum se comporta cu mine). Toate fetele imi spun "fata esti de 10000 de ori mai frumoasa decat el. Eu nu te inteleg cum poti sta cu unul ca el" adica nu vreau sa rada toti de mine ca sunt cu el. Dar invata bine si este dragut doar pentru mine. Pareri va rog. Dau funda.:*

Răspuns Câştigător
| Dariiiii a răspuns:

Daca tu il consideri dragut si el se poarta frumos cu tine nu ar trebui sa te iei dupa vorbele rele spuse de ceilalti. Voi ar trebui sa fiti impreuna si sa ignorati barfele astea. Nu e treaba lor cu cine esti tu. Asa ca ignora-i sau inchide-le gura. happy

9 răspunsuri:
| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Conteaza foarte mult exteriorul si toti suntem constienti de asta. Hai sa te intreb eu pe tine. Tu ai tine cont de frumusetea acestui baiat dar pentru ca are suflet bun?
http://www.click.ro/bbtcontent/clipping/CLIIMA20120429_0112/5.jpg

| Neinteresantul a răspuns:

Frumusetea e trecatoare. Daca te simti bine cu acea persoana, ramai cu ea. Nu asculta de ei.

| Auslesse a răspuns:

Retine un lucru"Frumusetea se afla in ochii privitorului!".
Daca tie baiatul asta ti se pare frumos, nu trebuie sa-ti pese de parerea altora.
si tie, la randul tau, un baiat ti se poate parea urat, in timp ce altei fete ii poate parea superb!

| DyNo a răspuns:

Frumusetea este relativa, fiecare om este frumos in felul lui, depinde de gusturile omului.
Deci, sa te luam pe tine si pe o prietena de a ta. Tie sa zicem ca iti place, la prima vedere vorbind, foarte mult un baiat, iar ei s-ar putea sa i se para o ''hidosenie'', frumusetea este relativa, depinde cum se percepe. Oricum, daca tu simti ca te iubeste, se comporta frumos cu tine, si ti se pare dragut tie, nu asculta de parerile altora, ti-am spus, frumusetea este relativa, depinde de gusturile omului.
Cum ai spus si tu, este dragut doar pentru tine, inseamna ca nu trebuie sa ii bagi in seama pe ceilalti.
Sa-ti mai zic ceva, lumea este rea si geloasa, barfitoare... etc., deci este posibil ca acele fete sa fie si un pic geloase pe tine, avand in vedere ca el invata bine, deci, nu le mai asculta, numai asculta de parerea altora, decat de ceea a parintilor si prietenilor foarte apropiati, ai grija care iti sunt prietenii apropiati care chiar tin la tine ( nu te invidiaza, nu te barfesc etc. )
Multa bafta!

Răspuns utilizator avertizat
| SkizoMetal a răspuns:

Sincer, contează amândouă, dar aspectul mai puţin. Dacă se poartă frumos şi invaţă bine şi toate celelalte atunci este foarte bine. Dacă pe tine te deranjează totuşi aspectul atunci asta e o problemă pe care nu cred că poţi să orezolvi. Dar totuşi îţi sugerez să fi cu el. Dacă nici aspectul nu te deranjează atunci dă naibii ce zice luma pentru că de multe ori asta strică tot!
Sper că te-am ajutat. :*

| EJxJtK a răspuns:

Sufletul conteaza, felul cum se poarta, cum vorbeste.Prietenele tale ar trebui sa te sustina atunci cand iti place de un baiat, pentru ca aspectul exterior nu conteaza cu adevarat, ci cel interior, iar ele ar trebui sa stie asta.

| sasha22alexa a răspuns:

Important e ca il placi tu...restul nu mai conteaza.

| ValentyNNN31 a răspuns:

Din nou intrebarea asta penibila... CONTEAZA DOAR CE-TI PLACE TIE MAI MULT... daca iti zic 500 de persoane ca, conteaza mai mult aspectul si tu crezi ca, conteaza mai mult felul de a se comporta te vei lua dupa acele persoane? e importat ce iti place tie