Pentru un juice,să te oferi pe tavă, e prea mult! Mama ta ce zice, e mîndră de fiica ei? Nu e de mirare că ţi-a dat flit! Tu crezi că-i faci plăcere unui bărbat dacă te oferi pe tavă pentru un juice? Da' las' c-o te saturi tu de flituri şi-o să treci pe exigenţă!
Ma ustura ochii la cat am citit Pai eu iti dau un singur sfat. Chiar daca am 14 probabil o sa crezi ca nu te-am inteles Dar am trecut prin asa ceva cu unu de 19 Eu ti-as spune sa renunti chiar daca ai mentionat sa nu spun asa ceva:-s Iti dau si un motiv: Baietii in ziua de azi se gandesc numai la sex Si ai dreptate sa nu il lasi sa vina la tine cand esti singura acasaa! E foarte periculos.Chiar daca ai incredere`n el.Eu m`am indragostit de un baiat iar mereu spuneam ca nu o sa mai plac nici unul Dar nu a fost asa Asa cum l`ai cunoscut pe el poti cunoste multi Si mai dragutiHmm.Si as mai vrea sa-ti zic ceva dar sa nu te sperii:-s Prietena meaare un var care face trafi de tigari bla bla Si se ocupa sh dupa cat am inteles cutrafic de carne vie adica( duce femeile la produs) Sa`ti zic si cum El fiind un baiat frumos.etc etc.se preface ca se indragostete de fata.iar in ceva timp o invita nu stiu unde iar apoi o baga inmasina si face ce vrea cu ea| Nu ca l`as invinovati pe acel baiat o fi un baiat cuminte DAR ai grija la baietii din ziua de azi SUNT PERICULOSI! Sper ca te-am ajutat Paa:X:X!
D3IuTza gresesti! nu toti baietii se gandesc la sex...desi am doar 13 ani peste cateva luni fac 14 mi-am imceput viata sex cu baiatul cu care am 9 luni... daca se gandea numai la sex faceam si dupa imi dadea papucii dar totuusi ma iub mai mult si se poarta mult mai frumos.in privinta problemei tale fatacuochicaprui conversatia online nu e IUBIRE din mom ce el ti.a spus ca o iubeste pe fosta apoi se intoarce la tine vrea si la tine acasa pe deasupra fi sigura ca vrea doar sex! Nu te iubeste! adevarul asta e.fa-ti alt iubit ascunde-i ca esti indragostita de altul dar o sa vezi ca cu timpul il uiti si o sa te atasezi de alt baiat!:*Sa ne ti la curent cu ce s.a mai intamplat
Probabil ca am gresit.dar nu va inteleg cum adica la 13 ani?| Inseamna ca esti foarte matura. totusi 13 ani
Poi ar fi mai bine sa-i zici direct ca esti indragotita de el dar nu pe messenger sau facebook in fata cu toate ca acest lucru este ca dificil. Dupa ce ii spui ca esti indragostita de ell intreaba-l daca vrea sa fie cu tine dar tot in fata, daca raspunsul va fi tot negativ nul baga in seama o perioada si poate va veni el la tine. Funda macar pentru ca am raspuns