| Nothing05 a întrebat:

Hey TPUkiss:-)...am nevoie de statusuri de indiferenta.adica cand un baiat te paraseste si dupa un timp se intoarce la tine si nu vrei sa mai ai deface cu el:-)...

dau fundita la cele mai multe si potrivite;-)

Răspuns Câştigător
| Lov3_4521 a răspuns:

Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!big grin

Da, esti unic, dar nu mai esti unic pentru mine…

Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""

"''Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?''"

10 răspunsuri:
| anonim007 a răspuns:

Nu merge inaintea mea
S-ar putea sa nu ma pot tine dupa tine
Nu merge in spatele meu
Nu voi stii unde sa te duc
Mergi alaturi de mine
Si vom fi prieteni
winking

| Denisa_9583 a răspuns:

Buna am eulove struck...Baga id meu: alekutza_ale si iti voi da peste 100laughinglaughing:X

| lyrics a răspuns:

Probabil la chemarea ta in ploaie nu voi mai raspunde
nu-nvie mortii. e-n zadar
si ce? am dreptul sa iau inapoi exact cat am dat
simtiri ce azi sunt mute
e tarziu sa imi ceri sa mai fiu cea de ieri
nu sunt aici pentru tine.sunt aici pentru altcineva
ai sa intelegi candva cat ai gresit si nu vei afla cat te-a iubit.si atunci...vei regreta
azi te iubesc.maine pa
you lost me
faci atatea planuri, nu ma include
acum plec.trag usa dupa mine
dar eu plec, tu ramai
adio. te-am iubit
pentru totdeauna? nu prea cred
maybe it's too late.there's nothing left to say
nu-i niciun mister ca prefer pe altu
trage aer in piept, priveste pentru ultima data inapoi si mergi mai departe
iti e greu fara ea? obisnuieste-te
trecutul e trecut.viitorul conteaza acum
cuvintele tale nu ma mai ating.acel vechi EU nu te mai aude
ma simt fericita, de fapt, nu-mi pasa ce simt.hai ca m-am dus.pa
he says i'm the one. but he's not my soul
pot si singura
prea multe schimbari, prea multe nopti pierdute fara rost
sometimes goodbye's the only way
capitol nou:without you
:*

| GergyE a răspuns:

``Nici cel mai bun machiaj nu are cum sa-ti schiteze un zambet atunci cand esti trist."

``Am invatat ca nu conteaza CE ai in viata, ci pe CINE ai... Iubeste-ma cand o merit cel mai putin...Atunci am nevoie cel mai mult!``
``star. invat sa plang fara lacrimi, sa admir cu maska indiferentei pe chip, sa sufar razand de fericire, am oferit dragoste acolo unde trebuia sa ofer indiferenta! ``
``Si decat sa ma gandesc la ce a fost si la cat am de regretat mai bine ma gandesc la viitor si la ce am de castiga``
``Zambeste chiar daca ai sa cazi Chiar daca soarele apune si azi``
``As fi vrut sa te pastrez in inima…nu ma meritai iubire…uita`ma!;-j``
`` ~when I close my eyes I can see. the spotlights are bright on you and me :X~``
sper sa-ti placa!:*

| GergyE a răspuns:

``Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti``
``Din cauza ta sunt fericita!:x``...si mai sunt aici cate vrei http://sweety-things.weebly.com/

| Lov3_4521 a răspuns:

Da, esti unic, dar nu mai esti unic pentru mine…

Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva! Priveste-o dar stai departe, acum nu te mai vrea! E mult prea tarziu pentru regrete, Te-a uitat nici nu vrea sa te mai ierte"

Niciodata n-am sa fiu eu cea care se-ntoarce.Intotdeauna o sa spun prima "Lasama-n pace!""

"''Ce te-ai gandit ca indiferenta ta ma doare? ha`?! dar, nu te-ai gandit. pentru.` mine mai existi oare?''"

Lupta pentru cine t iubestee`, baga`tsi pla`n cine`tsi greseste`!big grin

| Dyinutza a răspuns:

Cand te'am iubit nu ti'a pasat dupa un timp ai regretat! Avum ai venit la mine stii ce nu'mi mai pasa DELOK de tine!laughing...

| anonimmmmmmm a răspuns:

Sincer din moment ce l-ai placut banuiesc ca l-ai si iubita nu ne poti spune ca inca nu ai sentimente pentru el...eu mi-as dori sa trec prin asa ceva.sa se intoarca baiatul pe care l-am iubit si inca il iubesc. Dar cel mai bine este sa analizezi singura problema si tu cu tine sa iti vorbesti. Nimeni nu stie mai bine decat tine ce e de facut :*:*

| Claudiaeredit a răspuns:

Fii atent sa vezi cum doare, cand o sa ma vezi nepasatoare!

Indiferenta mea, te v-a lovi puternic in piept. Atunci iti vei da seama ca nu mai pot sa te mai iert.

Si te doare când vezi ca nu-mi pasa, si îti zic mereu: nu mai conteaza, hai lasa.

Ne iubim, stii? Si asta conteaza! Hai pa! Nu te baga, nu te intereseaza!

Puteti sa ne barfiti pe noi, da stiti? E povestea noastra in care doar noi suntem eroihappy

Nu uita, ca tu ai ales sa te-ndepartezi. Ti-am zis ca daca o faci nu o sa ma mai vezi.

Si toti ma intreaba ce s-a intamplat... Le raspund scurt: "Nu ma intereseaza, l-am uitat"!

Zambeste si arata-le ca nu-ti pasa. Zambeste chiar daca treci printr-o pasa proasta!

http://estatusuri.cabanova.com/statusuri-online.html