Baga-te tu in seama. Ar fi bine sa ii spui ca il placi. Daca l-ai refuzat de cateva ori, nu mai are curaj. Sa stii ca nici noi, baietii, nu primim bine refuzurile.
De ce l-ai refuzat? Crezi ca pentru el e ok ca a fost refuzat? Vrei sa para el un fraier in fata ta,milogindu-se de tine? Acum intelegi si tu cum e cand te refuza cineva! Incearca sa vb cu el,fa-l sa intealeaga ca il placi! Daca te place, va trece peste orice! Nu conteaza ca faci tu pasul asta, daca e un baiat ok, nu va crede ca esti o fraiera care se tine dupa el! Daca crede asta, nu ai ce cauta langa el!
Si el mi-a zis odata ca ii sunt draga dar eu nu prea am avut tendinta sa il cred deoarece am iesit odata si nu ma mai cautat dupa. la cateva zile l-am bagat eu in seama si atunci am o avut o conversatie cam urata si am zis ca nu o sa mai vb cu el ca la cateva zile sa se bage el in seama si sa imi spuna ca ii sunt draga. el atunci m-a invitat undeva si eu tot ii puneam tot felul de intrebati la care el a crezut ca il refuz. la cateva zile dupa ce am vb l-am vazut ca s-a impacat cu fosta lui prietena. acum numai sunt impreuna. si mi-e frica de faptul ca ma va sictiri daca il voi baga in seama.
Pai daca ii esti draga, treci la actiune! Incepe cu intrebari simple.ce mai face..pe unde s-a mai distrat. apoi taxeaza-l..in sensul..ma gandeam ca ma scoti la un suc..vezi cum reactioneaza! E foarte important sa fii atenta la felul cum iti raspunde la intrebari/propuneri! Daca e moale si nu arata ca ii pasa, nu iti mai bate capul! Va fi o relatie in care te vei lupta cu morile de vant! Dupa barbati/femei si autobuz, sa nu fugi niciodata! Intotdeauna mai vine unul/una !
linarkfts întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: