| anonima2405 a întrebat:

Am nevoie de un sfat. iubitul meu s-a despartit de mine si mi-a zis ca ramanem prieteni. Dar eu il iubesc enorm de mult. Ce sa fac? Daca va dori sa ne impacam? Eu il iubesc foarte tare si nu stiu ce sa fac.sad

8 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Suna brutal dar sanatos: "get over it".
Daca el acuma se desparte de tine iar maine vine sa se impace atunci relatia voastra este pe nisipuri miscatoare. O relatie cere si sacrificii, nu poti face totul cum te taie capul.
1. Vrei sa suferi mai mult? Atunci impaca-te cu el de fiecare data cand are el chef.
2. Vrei sa ai stabilitate sentimentala si sentimentul de implinire? Cauta pe cineva serios.

| FemeiaPisică a răspuns:

Atunci când o să realizeze că îl macină dorul și o să își ceară iertare pentru greșeală, nu o să rămâneți prieteni.

| neutrino a răspuns:

Daca doresti sa-i cersesti iubirea nu ai decat sa te faci pres in fata lui si poate i se face mila de tine. Trebuie sa intelegi ca relatia s-a sfarsit, ca doar nu sperai sa tina pana la adanci batraneti.

| ywar a răspuns:

O relatie s-a sfarsit... punct si de la capat. Punct! Nu exista "ramanem prieteni". Asta e o buzareala cu prietenia. Nu ajunge doar daca tu il iubesti! el ce face in piesa asta? E spectator?

| diaadb a răspuns:

Ramai prietena daca poti, dar daca el a ales sa fie asa nu prea ai cum sa-i influentezi alegerile in niciun fel. il iubesti, dar iti va trece la un moment dat. e normal sa te doara, dar trebuie sa si induri.

| PrettyLiar94 a răspuns:

Prefa te ca nu iti pasa si incearca sa treci peste! Gandeste te ca nici lui nu i pasa din moment ce a renuntat la tine.
Daca va dori sa te impaci cu el, nu o face! Dupa un timp sigur se va desparti iar de tine, cand iti va fi lumea mai draga si nu te astepti!

| dededede17 a răspuns:

De obicei se întâmplă așa când el nu te iubește. E un măgar

| Albertina_Trif_1999 a răspuns:

daca te iubeste fa-l gelos.