| UnicornSyrup a întrebat:

Hey TPU,am nevoie de un sfat.
Treaba sta asa,prietenul[fostul] mi-a trimis mesaj acum cateva zile ca se desparte de mine deoarece nu a putut sa puna atata suflet pe cat am pus eu in relatie. Treaba ii ca de mai multe ori eram rece cu el sau il luam la misto,chiar daca imi atragea atentia si se supara,eu continuam din obisnuinta,chiar daca i-am zis ca nu era cu intentie.

M-am gandit sa-l chem oriunde, sa stea putin cu mine ca sa-i explic face-2-face ca tin la el,si chiar nu vreau sa-l pierd de tot si daca vrea sa-mi mai dea o sansa,ca sa-l las sa se apropie sufletesc de mine. Ce ziceti, ii ok ideea? Ofer funda la cel mai bun sfat. happy

Răspuns Câştigător
| 69dacăvrei a răspuns:

Da, este foarte ok ideea.
Eu nu inteleg un lucru, daca tii la el, cum ai putut sa-l iei peste picior de fiecare data? Asa iti arati tu iubirea fata de el? Whatever. cand te intalnesti cu el ar fi frumos sa iti justifici comportamentul, fa-l sa creada ca nu ti-ai dat seama ca il raneste ce ai facut tu, spune-i sa aiba rabdare cu tine, toti mai gresim. Si daca te va ierta, fii sigura ca te iubeste.
Bafta ^_^.

2 răspunsuri:
| AlisPretty a răspuns:

Da incearca sa vorbesti cu el. Poti sa te duci chiar si la el la usa sa vorbesti cu el.

| LookAtMeNow a răspuns:

Auch.Stai linistita, incearca doar sa fii si tu mai "lipicioasa" asa laughing si dupa, cand mai inaintati in relatie vor fi altfel intelese glumele, veti capata incredere si va fi totul ok.
Sper sa reusesti sa-l impaci!