Hei, m-ai emotionat atat de tare! dragostea e ca vantul, nu o vezi dar o simti! observ, ca nu au contat cele 2 saptamani, incat sa ajungi sa suferi atat de tare. dovada e cat il iubesti! nu accept faptul ca tu, desi sufereai ai atras si altii baieti in viata, stiind ca ii vei face nefericiti care nu meritau asta. si pentru ce, de ce? oricum nu le-ai fi putu oferi ceea ce ii puteai oferi lui Gabriel. de ce nu ai luptat, de ce nu ai incercat? te-ai dat batuta pentru ceva ce iti doreai enorm. nu ai ambitie? sunt sigura ca v-ati fi impacat daca ai fi incercat ceva. in timp ce tu stateai cu altul si te gandeai la el, arata faptul ca nu ai respect de sine. eu un, nu m-as putea sacrifica pentru cineva doar "ca sa-l gac gelos pe ex-ul" nu, draga! pe tine te minti singura, el poate e bine mersi in timp ce tu iti strangi ranchiuna si frustrare in suflet. nu meriti, de ce vrei sa te faci sa nu fi motivata? iubeste, dar iubeste o persoana! atat de mult incat uite acum ai putea sa ii lasi pe cei doi, demonstrandu-i cat de mult il iubesti si ca ai face sacrificiul acesta. crezi ca te crede, stiind ca tu stai cu astia? niciodata, si in plus, orgoliul lui de baiat nu-l va lasa sa te iubeasca si sa se intoarca chiar daca te-ar mai iubi si el.gandeste-te, pierzi ceva dupa care ai tanjit in schimbul a ce? iti recomand sa iti pui creierul in functiune si sa incerci. nu "Sari" pe el, dar nici nu-i demonstra ca:il iubesti, dar mai esti si cu altul? ce va crede? asta e o curva, care nu stie ce vrea. de ce vine sa-mi spuna ca ma iubeste in timp ce se pupa cu altu? nu te vede bine, cerde-ma. ai timp, nu-l irosi si demonstreaza-i ca te-ai schimbat. daca te-a iubit, va reinvia, si o va lasa pe actuala pentru tine. crede doar si se va implini. eu iti multumesc ca ne ceri ajutorul! cea mai buna modalitate de rezolvare este cel de a-l cere! ai grija mare de ce faci, si nu uita tu esti pe primul loc! muahh:*
Ai dreptate, si cred ca in curand ma v'oi despartii de ambii. pentru ca nu isi are rostul, le fac rau si imi fac si mie. Nu vreau sa le dau sperante mai departe, prefer sa. pun punctul acum cand trebuie... Dar totusi imi este frica de un refuz de la Gabriel. L'am intrebat acum 2 saptamani jumate daca m'a uitat, in sensul de iubita, de atunci de cand eram impreuna si mi-a raspuns vag. un : da.
Acum. fie ce o fi Multumesc mult pentru raspuns
Wow nu pot sa cred povestea ta seamana cu povestea mea)doar ca noi am fost impreuna 6 luni si eu l-am inselat si a venit si m-a vazut cu el:O si acum dupa 4 luni ma intalnesc curand cu el:X ce frumoasa e si povestea ta:*
Doamne, nu pot sa cred... povestea ta seamana atat de bine cu a mea. am inceput sa plang cand ai zis de scrisoare) si eu i-am scris o scrisoare in care ii spuneam ca indiferent ce o sa aleaga, vreau doar ca el sa fie fericit.si ca il voi iubi mereu. povestea ta e foarte emotionanta...nu stiu cum as putea sa te ajut, cand sunt in aceeasi situatie. dar gandeste-te doar ca asta a fost odata, si nu complica mai mult situatia. e greu, dar asta e.
Nu poti fi impreuna cu cineva fara sa-l iubesti.Nu-mi vine sa cred ca trebuie sa suferi atat pentru Gabriel, dar pare ca si el inca te iubeste. Daca cateodata nu te suna sau ceva in gen o face pentru ca ii e frica sa nu te deranjeze, crede ca nu-ti pasa de el.Trebuie sa te desparti de ceilalti doi, chiar daca risti sa ramai singura. Spune-i lui Gabriel cat de mult ti la el, daca te vei desparti de cei doi el isi va da seama cat inseamna pentru tine.Lupta pentru dragostea ta, nimeni nu merita suferinta ta.Eu am pierdut tot ce puteam pierde, dar cu timpul am realizat ca nu are rost sa sufar pentru nm.Crede-ma merita sa incerci. Celor doi explica-le ca vrei sa fi libera, sa-ti dea timp de hotarare.Te rog mult roaga-l pe Gabriel sa va impacati.Sunt sigura ca va accepta.Sfatul meu este sa lupti pentru ceea ce iubesti.Sper sa te ajut. Tine-ma la curent si daca te pot ajuta vreodata cu ceva spune-mi.Te sustin. Sper ca te-am ajutat.Pup si nu uita lupta pentru dragostea ta
Mersii mult. acum nu stiu ce sa cred... ideea este ca, eu l'am intrebat daca m'a uitat. iar raspunsul lui a fost :
El : da.
Mi'e frica... multumesc mult. te voi tine la curent cu tot si multumesc inca o data pentru tot >
Ce groaznic.Chiar ti-a spus ca te-a uitat? Nu poti sa suferi atat din cauza lui.Ai si tu limite.Oh, Doamne cum sunt unii.Nu stiu dc dar nu-mi vine sa cred ca iubim mereu pe cine nu trebuie.Oh, daca as putea sa te ajut cu ceva. Poate a zis asa doar pentru ca credea ca totul sa sfarsit.Nu stiu nici eu ce sa cred, cred ca cel mai bine ar fi sa vb deschis cu el.
Waw mai impresionat enorm, rar mai vezi fete ca tine in ziua de azi care sa iubeasca cu adevarat, faza cu cei 2, parerea mea e ca te-ai speriat si ai incercat sa uiti pacalindu-te ca daca vei cunoaste mai multi baieti vei putea uita, dar nu la toate fetele se intampla asa, cel mai bine ar fi sa le explici celor 2 baieti care e situatia si sigur vor intelege, daca tin la tine vor fi sa fii u fericita, si eu am prietena si nu cred ca as uitao pentru nimic in lumea asta, sper ca ti-am fost de ajutor
Sal,sa stii ca nu-i frumos sa umbli cu 2 baietii pe care nu le iubesti te inteleg ai vrut sa-l uiti dar de ce ai mai vrut inca unul? in fine din cate am inteles esti obsedata de fostul aia numai i iubire i dependenta fata de o persoana si e greu sa uiti de ea,si eu am patit ca tine si crede-ma ca prin alti baietii nu uiti nimic, stai o vreme singura si ocupati tot timpul cu ceva il vei uita in timp 1, 2 ani, numai te gandi la el nici la nimic ce isi aduce aminte de el, din cate am inteles unu vrea sa se sinucida pentru tine incredibil cata iubire, 6 luni i putin, stai si tu 1, 2 il vei uita sigur nu de tot dar numai vei plange,fa sport mult,gandeste pozitiv,asculta muzica vesela, manca sanatos, distreazate ca o viata ai nu UITA CINE TE IUBESTE NU TE FACE SA PLANGI CREDEMA
Crede'ma ca am stat 3 luni singura, apoi m-am gandit sa trec la urmatorul pas de a incerca sa fiu cu cineva, iar acea persoana Dan, care spune ca se sinucide o face doar ca sa nu il parasesc. Si din firca, de a nu ma duce la Gabriel pentru ca are o vaga impresie ca noi inca mai vorbim. nu are de unde sa stie nimic. Dependenta de fostul? nu este... Pur si simplu nu stiu. tin mult la el. Dar multumesc oricum pentru raspuns, apreciez!
Si eu am fost dependent de fosta e ceva normal dupa ce iubim se elibereaza niste chimicale asociate cu depresia, il vei uita greu dar se uita si eu iubesc si crezi ca imi pasa ignorati inima ascultati mintea, nu arata slabiciunea pentru el poti trai fara el si eu credeam ca mor na si am trait fara ea n-am murit
Wow...incerca sa-l uiti pe ala, el a trcut mai departe si hotaraste-te ce faci cu astia 2...sa nu ramai singura
Despartete de Alex si de Dan, lupta pentru Gabi, treci peste toate rautatile.Il iubesti.
Incearca sa vorbesti cu Gabriel, trebuie sa te inteleaga. Explica-i ca nu poti sa-l uiti.Si,in legatura cu faptul ca acum esti cu 2, zic ca ar trebui sa te desparti macar de 1. .
Pai draga eu zic da despartete de cei doi si du-te la fostul daca tii asa mult la el
VoiceWithin întreabă: