| Ibanez a întrebat:

Am nevoie urgenta de ajutor. 2 fete ma plac, cu una am fost, si cu alta sunt acum. prima(f) si a doua(a)winking. F. a vrut sa ma faca gelos, dar acum regreta si vrea sa fie cu mine, iar A. ma place si sunt cu ea. Dar cred ca imi place mai mult de F., dar nu vreau sa o abandonez pe A. deoarece are probleme in familie....Nu stiu, pe cine sa aleg, ma dispera povestea asta!

Răspuns Câştigător
| NeimaginabilA a răspuns:

Pe A normal.
Daca o lasi esti un nemernic!
Numai din cauza ca-ti place de cineva mai mult decat iubita ta nu-nseamna ca gata, arunci relatia pe care o ai acum la gunoi!
Nu t-i mila asa unpic de ea?
Daca o vei lasa pe A. vei da dovada ca nu poti sa duci o relatie la bun sfarsit.
Tu alegi pana la urma, dar eu nu te voi mai respecta daca o vei alege pe F.

5 răspunsuri:
| Lilly_5848 a răspuns:

Spui ca ai fost cu F si apoi ai placut-o pe A? thinking Ei bine, daca o iubeai intr-adevar pe F, nu te-ai fi indragostit de A... Deci eu zic s-o alegi pe A, asa e cel mai bine.

| Ibanez explică (pentru Lilly_5848):

Ok, va multumesc. Si eu ma gandewm sa raman cu A. big grin

| Efixx2 a răspuns:

Pe amandoualaughing

| Afãrinツ a răspuns:

Uite, chiar nu iti e mila de ea? eu as alege-o pe a pentru ca o fata minunata ca ea merita pe cineva bun, dulce si de incredere din cauza problemelor din familie. daca hotarasti sa-i spui lui f, atunci incearca sa-i spui usor, ca sa nu-i frangi inima deoarece se vede ca te iubeste. crede-ma, am trecut si eu prin asta. asta a fost doar opinia mea iar daca nu esti de acord cu ea, alege-o pe careti-o cere inima. asta e dragostea kiss

| mitu_5569 a răspuns:

Alege pe cine vrea inima