| opierdevara a întrebat:

Hey...TPUsad
Am nevoie Urgenta de ajutor!straight face
Imi plk d un baiat de la mine din >clasa.!
Odata m`a intrebare daca imi plk d el si eu i-am zis ca NUsad! acum regret, dar nu am curaj sa ii spun eu ca il plac! El are unele momente cand imi da de inteles ca ma place.De curand am aflat ca o fata pe care o consideram prietena, este cu el. I-am intrebat pe aman2 Si ea zicea ca nu stie daca e cu el, iar el zicea ca nu e cu ea!
Ma simt destul de penibil! Adica azi chiar toata ziua mi-a dat de ineles ca ma place.
Si va dau exemplu de cateva semne:
-Ma tachineaza intr`unabig grin--? El se joaca cu alti cativa colegi cu mingea in fata scolii si aproape de cate ori ma vede arunca cu mingea spre mine (ma gand ca incearca sa imi atraga atentia...straight face)
-el sta cu 2 banci in spatele meu si aproape mereu cand ma uit la el.il vad ca ma priveste...
-zambeste des la mine
>--Poate ca astea sunt doar semne pe care le vad eu pentru ca imi place de el!
Fata cu care se presupune ca a stat el mi-a zis ca poate face asa pentru ca vrea sa le incerce pe toate fetele carora le place de el!
Eu nu stiu ce sa mai cred! Plssslove struck HElpplove struck Funda pentru cel mai bun raspuns:X

Răspuns Câştigător
| ZUzulikii a răspuns:

Pai daca iti place de el...baga`te cu el...
intra in vb cu el,...
si il intrebi auzi u ma placi si sigur o sa zic da si u o sa-i zici aha si nu incercam si noi ceva...adica asta mi s`a intamplat si mie si asa am fost impreuna:X:p

2 răspunsuri:
| briana a răspuns:

Pai e simplu daca te place u nu trebuie decat sa i arati ca te-ai razgandit. Masoaral cu privirea zambestei dulce. Cerei ajutorul cu o tema cu un proiect ca sa va apropiati. Incearca sa intri in aturajul lui sau cere parerea unui prieten deal sau daca va potriviti daca te place? Poti sa i ceri chiar ID de mes sau nr de tel sa vb despre nu stiu ce tema sau subiect sau zi ca ti s-a stricat PC sh sa iti dea instructiuni prin tel.

| leader a răspuns:

Vorbeste cu el straight face