| DedePitikaTa a întrebat:

am nevoie urgenta de un sfat. Eu sunt împreuna cu prietenul meu de 5 luni ( eu am 13 ani iar el 19 ) e mare diferența dar e deosebit, nu gândește ca ceilalți băieți. Mama mea a aflat si nu ma lasa sa ma vad cu el, vrea sa imi citeasca mesajele si sa ma urmareasca afara.Imi e teama sa nu afle nici tata sad ce as putea face? crying( va rog sa va abtineti cu comentariile rautacioase

Răspuns Câştigător
| Enki a răspuns:

Si eu am un prieten, dar al meu e de o varsta cu mine, adica are 13 ani.si mie mi frica sa nu afle parintii, stiu cum e.pe mine nici nu o sa ma lase sa mai ies din casa daca afla.
tatal tau va afla oricum de la mama ta, deci nu ai ce face.parintii isi spun mereu unu altuia ce s-a mai intamplat si destea.tot ce pot sa iti zic sa faci e sa ii spui mamei tale ca te-ai despartit de el.incearca sa o convingi ca nu mai esti cu el. poate te va lasa in pace.dar chiar daca te urmareste peste tot si iti citeste mesajele, nu te poti intalni cu prietenul taula scoala? ca doar nu te urmareste si la scoala.dar daca sunteti la scoli diferite, nu aveti ce face.

9 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Asculta-ti parintii, evident. Nu exista nici o alta optiune cat de cat inteligenta.

caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
tu gandesti pentru o clipa? ai stat sa analizezi situatia? cum sa ai mai fata prieten de la 12-13 ani? si cum ai vrea sa reactioneze a ta mama? felicitandu-te? chiar acel baiat de 19 ani nu a gasit o fata decat tu la 13 ani? el este demn de criticat si de batut in acelasi timp, este cel mai indicat sa te desparti de el si sa iti traiesti copilaria/sa iti vezi de carte si apoi va veni si timpul distractiei cu baietii. daca voi incepeti relatiile sexuale de la 12 ani, pentru 17-18 ani ce mai pastrati? Doamne ce au ajuns sa faca aceste fete, crede ca sexul este o competitie si se este o proba in examenull de bac..tris foarte triststraight face ca mama nu am cum sa reactionez altfel..de ce tot credeti ca mamele va vrea raul? nu este normal ca un parinte sa isi faca griji pentru copilasul lui?
O zi buna!

| OnuOnulică a răspuns:

Te inseli...
Are 19 anii bai copila tu nu realizezi.

| Fatamuntilor a răspuns:

Eu zic sa te pui un moment in situatia mamei tale.Tu minora, el major.
E normal ca mama ta sa nu te lase cu el, asa ar face orice parinte care ii vrea binele copilului ei.Iti poate confisca oricand telefonul ca sa-ti citeasa mesajele.Si e normal ca sa vorbeasca cu tatal tau despre asta.In plus prietenul tau poate ajunge pe mana politiei pentru corupere de minori daca paritii tai il reclama.
Asculta-ri parintii, pentru ca sunt singurele persoane care iti vor binele.

| Cristiann25 a răspuns:

Doamne fereste-ma! Ai dreptate nu e ca "ceilalti" baieti, asta e cu probleme la mansarda! Ce sa faci ma la 19 ani cu o fetita de 13 ani? Stai si te uiti ca fraieru la ea! Aa poate te asteapta pana in noaptea nuntii.Parintii tai au dreptate, la varsta ta ar trebui sa-ti vezi de scoala nu e "barbati"!

| ViseleSmulgGratii a răspuns:

E la actorie baiatul? Ca te-a cam ''hipnotizat''.

| e1xtz a răspuns:

Paiii..cat as vrea sa nu fiu ''rautacios'' cum spui nu ma pot abtine...la 19 ani si ''tontul'' ala al ''tau'' ar trebui in teorie sa aiba destula minte incat sa inteleaga ca practic este pedofilie cand decide sa se intalneasca cu tine.a innebunit lumea asta

| Constantin112 a răspuns:

O sa iei bataie mare de la tactu laughing))
Scuze nu m-am putut abtine laughing acum serios vorbind tu ai doar 13 ani ...de ce ai facut pasul asta acuma? de ce nu mai tarziu?straight face iti zic eu ca o sa ai destul timp si de baietii de la 15, 16 ani incolo o sa vina ei singuri la tine draga.
Deci acum ti-as recomanda sa te desparti de el sa-i spui mamei tale ca te-ai despartit de el ca nu mai vorbesti cu el si ca te pui pe carte ca asta trebuie sa faca o fata de 13 ani.

| 69dacăvrei a răspuns:

Tu gandesti?
Altora la 13 ani li se rupe de baieti si tu esti cu unu de 19? Damn, get a life dude.