| CherryGirl67 a întrebat:

Hey TPUhappy Am nevoiee urgent de ajutorrcrying DAU FUNDAlove struck SI VOTURIlove struck
Deci...am un amic cu care ma inteleg super bine si mie imi place de el(el stie acest lucru si a zis ca nu o sa afecteze cu nimic relatia noastra de amicitate). El, de curand s-a impacat cu fosta lui prietena. Mie mi-a zis ca spera ca acum sa stea mult cu ea, verisoarelui lui(prietena mea cea mai buna) zicandu-i ca nu stie daca a facut bine impacandu-se cu fosta prietena.
Intrebarea mea ar fi: De ce mie mi-a zis ceva iar verisoarelui lui altceva?straight face

Răspuns Câştigător
greece12
| greece12 a răspuns:

Uite,e posibil ca imediat ce s-a impacat cu ea sa fi vorbit cu tine si faptul ca spera sa stea mult cu ea sa fi fost exact asta, speranta lui ca na, poate de data asta va tine mult.Pe de alta parte,cu verisoara lui posibil sa fi vorbit dupa ce,impacat fiind cu prietena lui, aia i-o fi facut imediat vreo figura si el s-a trezit regretand si intrebandu-se de ce oare s-o fi impacat cu ea, daca ea continua sa-i faca ce-i facea si inainte.Eu cred ca el a fost sincer si cu tine si cu verisoara lui,stii ce usor isi schimba omul starea de spirit? O privire stramba,o vorba aruncata aiurea si gata. Daca tie iti place,e bine ca sunteti prieteni(amici),el va avea mereu cu cine sa vorbeasca, iti va cere sfatul si uite-asa, poate intr-o buna zi poate veti fi impreuna! Bafta!

3 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

El a zis ca daca il placi probabil a crezut ca doar ca pe un amic ti la el si nu va fi problema, a recunoscut ca s-a impacat cu fosta deci cu tine nu vrea relatie serioasa.

| mamasit4 a răspuns:

Pai probabil si el te place si din orgoliul lui de baiat nu a vrut sa recunoasca fata de tine ca probabil a gresithappy

| Grigorie_Malina_1976 a răspuns:

Probabil ca sa nu te raneasca si sa te piarda ca prietena, dar cine stie, poate in timp te va privi altfel