| xDjDarknessx a întrebat:

am o colega de clasa si imi place ff mult de ea, cum pot afla daca si ea ma place? sau cum sa o fac sa ma placa?

Răspuns Câştigător
| marie08 a răspuns:

Incearca sa afli de la prietena ei cea mai buna, iar daca vrei sa "o faci" (am pus in paranteze pentru ca nu o poti oblica sa te placa daca ea nu vrea) sa te placa aratandu-i atentie, afectiune, sa fi langa ea mereu dar nu foarte mult pentru ca devine sufocant, sa ii faci complimente mereu, sa o ajuti la teme, probleme, etc.stai langa ea, vorbiti despre ce ii place. in special totul e despre ea. si daca te intreaba si despre tine inseamna ca e bine si ca nu e plictisita de tinelaughing sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Comunicarea este puntea de legătură dintre doi oameni!
Pa, pa.

| IonutSultana a răspuns:

Uite un articol special pentru tine http://alte-ganduri.blogspot.com/......e-TPU.html

| bhdrfjuerhfytgrfureifherhfbrtygfuf a răspuns:

Nu stiu incearca sa te duci la ea si sa stai de vb cu ea, poti sa o inviti si la un suc sau un film in oras si ii sp ca o iubesti faua prin fapte sa te placa! Iti urez succes! happy

| BonyBon a răspuns:

Fra ce zici de "hey mie imi place foarte mult de tine sh as vrea sa stiu daca si tu simti la fel " scurt si la obiect tongue fetelor le plac chestiile astea smug