| DeeaDeutzaTha a întrebat:

Am o decizie foarte greu de luat asa ca vreau sa va intreb pe voi. Anul scolar s-a terminat si eu trec in clasa a 6-a. pe parcursul anului scolar mi-a placut foarte mult de un baiat de la mine din clasa insa el statea cu altcineva. De curand s-a despartit de acea fata si eu il placeam mai mult si credeam ca si el ma place insa nu eram sigura de asta si nu voiam ca eu sa fac primul pas si sa-i zic ce simt,voiam sa imi zica el daca ma place. Astazi a fost premierea la scoala,cand am ajuns acasa cel mai bun prieten al meu mi-a spus ca baiatul de care imi place (doar cel mai bun prieten al meu stia chestia asta) a zis ca ii place de mine si ca ar vrea sa stea cu mine,insa mie inca nu mi-a zis. Problema e urmatoare: daca ar fi fost in timpul scolii ar fi fost super caci ne-am fi vazut aproape zilnic,dar el sta la oras si eu la tara (nu chiar departe, doar vreo 7 kilometri ne despart), nu vrem ca parintii nostri sa stie asa ca nu ne putem intalni decat ocazional. Ce sa fac? Sa astept pana la inceperea clasei a 6-a si atunci sa incepem sa fim impreuna? Daca pana atunci nu ma mai place asa de mult sau isi gaseste pe altcineva? Sau sa stau cu el de acum si sa vorbim mai mult la telefon si sa speram ca relatia va dura pana va incepe iarasi scoala? Sau aveti voi alte solutii? Multumesc ca ati citit tot si scuzati-ma pentru lungimea mesajului. Va rog, ajutati-ma urgent! Cel mai bun raspuns primeste fundita! :*

Răspuns Câştigător
| ForinViper32 a răspuns:

Pai normal arr fi sa vb la telefon cu el ca sa stie ca inca il mai placi ca daca nu el crede ca ai gasit pe elcineva si vei ramane singura deci in concluzie suna-l de cateva ori pe zi dar nu-l stresa bine daca mai vr sfaturi tudorflorin15 id meu pup

| DeeaDeutzaTha explică (pentru ForinViper32):

Multumesc mult tuturor pentru ajutorul oferit, va pup ( apropo de atunci ma suna in fiecare zi) :*

7 răspunsuri:
| ChristtineA a răspuns:

Pai chestia e, ca nu te-a intrebat inca. Daca te intreaba la inceputul clasei a 6 laughing? Decii, vorbeste cu el la telefon, prin mesaje, pe mess pastrati legatura apropiativa si in a 6 vedeti voi big grinbatting eyelashes.

| Brăila_Ana_Cosmina_1997 a răspuns:

Dar ce,de ce sa nu afle parintii tai, ai o anumita varsta, adica le-ai putea spune si lor, cum sunt ei, sunt cumva prea restrictivi

| DeeaDeutzaTha explică (pentru Brăila_Ana_Cosmina_1997):

Da,gen:poftim,un prieten de la varsta asta, nici gand, ai o scoala de terminat etc.

| DWDT a răspuns:

Nu crezi ca esti putin prea mica pentru o relatie atat de serioasa. oricum puteti sa vorbiti la telefon, pe mess

| Stassy a răspuns:

Eu zic sa pastrati legatura prin telefon sau pe mess e cel mai binehappy Si cand incepe scoala :X:X incepe si magia.
:X:X