| Bogdanbogdy17 a întrebat:

Hey TPU. AM O DILEMĂ. Deci am fost într-o relatie 5 luni cu o fată şi m-am simțit foarte bine,la fel si ea, i-am oferit tot ce şi-a dorit. Țin să precizez că relația era de la distanță(50km) dar de fiecare dată când aveam posibilitatea,ne întâlneam. Nu prea a mai mers în ultimul timp şi ne-am despărtit,si după multe certuri si perioade în care mă blocase pe toate rețelele de socializare,am reînceput să vorbim. Problema e că încă o iubesc enorm de mult,dar ea nu mai simte nimic pentru mine. Iar ei îi place de un băiat care pe ea nu o place,dar e nebună după el. Nu prea suport să văd cum îi place de alt băiat,iar eu sunt singurul care i-a fost mereu alături şi a ajutat-o să treacă când era în unele perioade mai grele,iar ea nu apreciază asta.
Ce pot face? Am nevoie de ajutorul vostru, dar vă rog fară comentarii răutăcioase
Mulțumesc anticipat

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
13 răspunsuri:
| wildthing a răspuns:

Nu se vrea a fi un comentariu rautacios, ci unul realist...nu ai ce sa faci. Ar trebui sa rupi orice legatura cu ea si sa-ti vezi de viata ta. Tu nu-ti dai seama ca esti ca un catel care saliveaza dupa cooru' ei, in timp ce ea e lesinata dupa altul? Mai si vorbeste cu tine si-ti povesteste cum e ea in limba dupa ala, ca sa-ti puna sare pe rana! Esti masochist sau ce? Iti place sa suferi, sa fii umilit? Fratioare, trezeste-te!

| Bogdanbogdy17 explică (pentru wildthing):

Încerc frate, dar nu prea pot. Mulțumesc oricum pentru răspuns, şi voi încerca să rup orice legătură cu ea.

| Emma30555 a răspuns:

Dragoste cu forța fin păcate nu prea se poate. Timpul te va ajuta, o vei uita, te vei îndrăgosti din nou de alta fata

| Bogdanbogdy17 explică (pentru Emma30555):

Nu prea cred

| Emma30555 a răspuns (pentru Bogdanbogdy17):

Crezi ca ești primul om care suferă din dragoste? Timpul le va rezolva pe toate. Nu i mai scrie nu o mai cauta, efectul va fi invers și te va respinge mai mult.

| Bogdanbogdy17 explică (pentru Emma30555):

Mulțumesc pentru sfaturi

| denidenisa2139 a răspuns:

Buna! Uite... fata daca nu mai este atrasa de tine n-ai ce sa ii faci...Da-o uitarii.E cel mai bine.Chiar daca tu esti trist, macar las-o pe ea sa fie fericita, chiar daca nu e cu respectivul baiat de care ii place.Gandestet-te ca o sa suferi dupa ea, dar o sa vine si jumatatea ta.Doar gandeste pozititv.Mult succes!

| Bogdanbogdy17 explică (pentru denidenisa2139):

Mulțumesc,dar parcă nu mai vine...

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Bogdanbogdy17):

Doar asteapta, atata tot

Mulțumesc mult!

| denidenisa2139 a răspuns (pentru Bogdanbogdy17):

Pentru ce imi multumesti? De asta sunt aici.Ca sa va ajut, dragilor

Mulțumesc din suflet?