| zuzulinnaaa a întrebat:

am o intrebare am avut primul sarut acum cateva zile, si din prima nu m-am descurcat...iar acum 2 zile am mai sarutat odata pe cineva, si m-am descurcat ceva mai bine, pana cand l'am intreupt pe tip, si apoi l'am sarutat iar, dar faza e ca sunt cam stangace, si nu stiu daca s-a suparat. Va rog sa imi dati un sfat

Răspuns Câştigător
| keybyeTeQuila a răspuns:

Buna zuzulinnaaa
nu s-a suparat baiatul doar poate ca si baiatul e putin timid nu se stie si nu da vina pe tine si in sarut nu exista niciodata stingacie deoarece asta vine de la sine dar daca totusi nu stii iate dupa el lasate purtata de valul pasiunii tu copiazal ce face el aia faci si tu si o sa vezi ca apoi vine totul de la sinewinking succes si multa bafta. sper sa iti fi fost de folos. fundita?

3 răspunsuri:
| kryss456 a răspuns:

Nu cred ca s-a suparat... daca se supara nu te mai lasa sa il saruti a 2-a oarahappy

funda?happy

| BLeur a răspuns:

Bună Zuzulinaaa! :*

Nu, nu are de ce să se supere, din moment ce te iubeşte şi a ales să fie cu tine împreună te va lăsa şi nu se va supăra dacă îl săruţi de multe ori.
De obicei, un băiat se excită foarte mult, din câte ştiu eu când îl sărută persoana iubită, evident dacă el ţine la ea, adică o iubeşte.
Deci, stai liniştită că nu s-a supărat, nu cred că se va supăra doar din atâta lucru.

Dacă mai ai nevoie de vreun sfat, dă-mi add : d3l3t3r98

| frumixxxbubulina a răspuns:

Nu s-a suparat daca chiar te iubeste incearca sal saruti de mai multe ori fundita te rog?