O sa incerc sa o iau pe rand:
-aparatul dentar: am avut, deci pot sa iti spun sigur ca e un pic neplacut si jenant sa te gandesti ce parere va avea partenerul despre asta, de aici si reticenta ei initiala;
-sa nu uitati sa mai luati si pauza, adica imi dau seama ca la varsta asta circula hormonii, dar devinde plictisitor sa te saruti intruna. Va mai puteti uita la un film intre timp sau sa jucati ceva;
-a doua zi e posibil sa fi fost mai rece pentru ca "i-a ajuns" din ziua precedenta. De exemplu eu tin minte ca eram la inceputul unei relatii si in primele zile ne sarutasem foarte mult si eram efectiv obosita, ma usturau buzele etc.
Deci, toate cu masura si vorba ta, diversificat!
Da, normal ca se excita si fetele si acest lucru se poate observa daca te uiti atent la ce semnale emite corpul partenerei. Daca prin sentiment te referi strict la dragoste, excitarea poate aparea si in alte situatii: chiar daca este doar atractie fizica, fara a fi vorba de indragostire efectiva, daca e o persoana "interzisa" etc.
Da dar de exemplu pe baieti, sincer, m-a durut si burta dupa o zi stata cu ea, si alte chestii care li se intampla baietilor, fetele ce simptome au? Le doare burta... sau ce se intampla, fiindca am inteles ca sunt si aceste simptome, si daca dupa ce te saruti ceva timp, vrea ea sa continuati e un semn ca excita si ca ii place? Adica mai sunt momente cand ma duc spre ea sa o sarut si repede ma dau in spate si ea se " arunca" pe mine si ma saruta ea, asta inseamna ca ii place nu?
Da, ii place, fii fara grija. Daca fetelor nu le place ceva, de obicei nu ezita sa o spuna. Din cate stiu eu nu te doare nimic, e posibil doar sa simti nevoia la un moment dat sa mergi la toaleta.
Poate sa-i placa dar sa nu fie excitata? Ca ii place sunt cam sigur
Una o implica pe alta...acum depinde si de fata, sunt unele care nu se exteriorizeaza la fel de mult, adica nu se vede foarte mult in exterior si trebuie sa iti dai seama prin expresia fetei sau chiar sa o intrebi direct pe ea daca ii face placere.
Acum ca vad ca stai online, dar o fata are temeri inainte de sarut, mai ales ca aceasta fata poarta si aparat dentar, eu n-am vazut asta ca ceva rau. dar a ezitat ceva timp sarutul acum nu mai este o problema, dar ce temeri ar fi putut avea? Si in legatura cu raspunsul tau ce zici, ar fi continuat saruturile daca nu i-ar fi placut? Si nu le-a continuat, adica eu, ea dupa o perioada ea era cea care incepea, a si o alta intrebare. sa zicem ca in ziua X toata ziua ne-am sarutat vreo 5 ore cred, dar urmatoare zi cand am venit la ea nu a mai lasat doar saruturi, adica ma oprea si doar ma pupa si chestii, asta inseamna ca ea a crezut ca am mers prea departe atunci, fiindca doar ne-am sarutat si vrea sa o luam mai usor sa nu fie o zi intreaga de saruturi, adc sa mai diversificam si s-o luam mai usor?
A la urmatoare zi m-am referit. adica azi am fost la ea si peste 2-3 zile m-am dus din nou la ea. din cauza ca nu stam prea aproape unul de altul nu au 2 zile consecutiv ca sa fie obosita dar in mare am inteles, Si chair mi-ai dat niste sfaturi bune, si multe da si chiar o sa mai incerc sa iau si pauze, multumesc de raspunsuri
S-a intamplat sa fie din experienta, de asta m-am intins atat de mult la vorba. Succes si nu mai fi stresat, ca o sa fie bine...
O sa incerc sa o iau pe rand:
-aparatul dentar: am avut, deci pot sa iti spun sigur ca e un pic neplacut si jenant sa te gandesti ce parere va avea partenerul despre asta, de aici si reticenta ei initiala;
-sa nu uitati sa mai luati si pauza, adica imi dau seama ca la varsta asta circula hormonii, dar devinde plictisitor sa te saruti intruna. Va mai puteti uita la un film intre timp sau sa jucati ceva;
-a doua zi e posibil sa fi fost mai rece pentru ca "i-a ajuns" din ziua precedenta. De exemplu eu tin minte ca eram la inceputul unei relatii si in primele zile ne sarutasem foarte mult si eram efectiv obosita, ma usturau buzele etc.
Deci, toate cu masura si vorba ta, diversificat!
Pai, fetele se excita usor si dureaza putin, iar barbatii se excita mai greu si dureaza mai mult. Sau asa cred eu.
Ai oarecum dreptate la baieti, dar niste simptome pe care le are fata, adica o doare burta ceva, daca se excita prea mult,?
La fete dureaza puin si repede, si nu le doare nimic, doar ca tremura si se inmoiae
Pai in primul rand o poti saruta pe gat sau sa o gadili pentru a se excita.dar trebuie sa-ti dai seama si daca se excita sau daca ai place. Daca ai place si in acelasi timp se excita vei observa ca se va inmuia si o va lua frisoanele.In al 2-lea rand nu e necesar sa sa te exciti doar cand ai anumite sentimente de persoana de sex opus.Te poti excita si singur.
Ma refer cu o persoana frate. lasa masturbatu, ma refeream doar cu fata cu care esti si tii la ea.
A si daca sa zicem ca ii place fiindca continua saruturile mult timp dupa ce eu incep, mai ma pupa/saruta si ea, dar se poate sa ii placa dar nu se excita? Adica poate sa fie si placere fara sa se excite neaparat nu?
atac19 întreabă: