| Charm a întrebat:

am o intrebare care mi se invarte de ore in sir in minte. Astazi fostul meu prieten m`a intrebat daca mi-am facut un alt iubit si am spus ca da. Azi nu stiu de ce dar am ramas uimita, ma baga in seama, vorbea cu mine...etc. Ce ar trebui sa insemne? ca m`a intrebat doar asa sau mai simte ceva pentru mine, pentru ca sincera sa fiu eu inca il iubesc, pentru ca mna... e prima mea dragoste adevarata si nu prea pot sa nu tin la el chiar daca am suferit mult pentru el, si eu care de obicei sunt mai baietoasa, nu sunt asa de timida si alte chestii. Deci? ma poate ajuta cineva? dau funda.

Răspuns Câştigător
| BeAmazing a răspuns:

Pai te-a intrebat deoarece poate ii pare rau pentru ca v-ati despartit si ar vrea sa fiti inapoi iubiti. Dar daca vrea sa va impacati nu accepta repede. pune-l la anumite incercari, fa-l sa-ti dovedeasca ca te iubeste, chair daca tu il iubesti, niciodata sa nu ii areti cat de mult il iubesti [deoarece baieti si-o iau in cap ca il iubesti si nu-l mai intereseaza asa mult de tine] sau sa faci pe disperata ca nu raspunde la tel. unor baieti le place libertatea..adica nu intrebarile : "unde ai fost? "; "cu cine ai fost?"; "ce ai facut"; etc. sper ca te-am ajutat happy! salut:* [poate daca mai vrei sa vb idu meu e rebecasimida]

6 răspunsuri:
| Roberta00 a răspuns:

Orgoliul loroh go on.Nu suporta sa piarda o femeie sau mai ales sa o vada la brat cu altul stiind ca a fost iubita sa.

| loveyourkiss a răspuns:

Nu vad de ce si-ar schimba comportamentul asa dintr-o data, singurul motiv ar putea sa fie niste sentimente care au fost atinse la coarda sensibila cand tu ai zis ca ai pe altul. Daca vb cu tine si chestii din astea poate incearca sa te recucereasca, daca tu mai ti la el fi si tu draguta, zambitoare...etc. si vezi cum decurg lucrurile, daca e bine ati putea sa o luati de la capat.

De ce sa stati separati daca va iubiti?

Multa baftabig grin

| TheBlackSwan a răspuns:

Asa face si cu mine... dar eu cred ca fac aia pentru ca vor sa continuam prietenia si sa tinem legatura cu ei.

| Roxulette a răspuns:

I se pare ca esti mai interesanta acum cand ai prietenlaughing si da stiu cum e ..adica pur si simplu spune-i ce simti si intreaba-l in fata.

| Charm explică (pentru Roxulette):

As vrea sa il intreb dar sunt prea timida cand vine vorba de el si ma simt oarecum ciudat intrebandu-l amandoi fiind fata in fata, iar eu privindu-l in ochi...asta ma face sa ma simt ciudat, parca mie teama de ce o sa zica sau de ce gandeste despre mine...

| Roxulette a răspuns:

He. he. din moment c tii la el normal ca e special si tie greu sa il intrebi dar daca risti poti avea rezultate pozitive