Buna Roxxy, noi baietii uneori suntem mai timizi si nu avem increderea necesara sa facem primul pas poate el simte sa-ti spuna ceva si se intimideaza usor. Te sfatuiesc sa gasesti pretexte sa vorbesti cu el sa-i vorbesti despre dragoste sau despre *2 indragostiti* sau *dragoste la prima vedere*. Mult succes sa fii iubita.
Foarte simplu "hei.ce faci" cam asanu e greu sa socializeziideea e sa vorbesti cu el normal pentru inceput, fara emotii, pentru ca apoi sa il inviti in oras...ma rog la o plimbare prin parc, la o discutie in fata scarii cum iti este tie cel mai comod totul vine de la sine dupa ce va cunoasteti putin. vorbesti cu el si imi spui cum a mers te mai ajut cu vroeun sfat... sper ca ti-am folosit
Draga mea daca ai sa incepi sa-i vorbesti despre dragoste din prim il vei speria clar) sunt si baieti timizi, dar tu ai specificat doar ca nu va cunoasteti personal, deci nu stii daca are vreo-un interes despre persoana ta...
Buna! pai zici ca amandoi aveti caini...asta inseamna ca aveti ceva in comun ceea ce e foarte bine.Ai putea incepe o conversatie prin ai cere niste sfaturi despre catei sa ii faci complimente(se va simti flatat) sa discutati in general despre caini asa u o sa fii relaxata si discutia va avansa usor.bafta!
00Andreea008 întreabă: