Ai dreptate, te paste "friendzone". Sarut-o, pur si simplu. Ia-o de mana, pune-i o mana pe par si sarut-o. Vei avea emotii la inceput, dar daca mai intarzii vei pierde tot. După sărut, totul va merge altfel. Nu are rost să mai pierzi mult vremea cu teoria. A priceput fata, că nu-i idioată, ca iti place de ea, ca doar d'aia pierzi vremea cu ea. Doar n-ai vrea sa faca ea primul pas. 97% nu vor face asta. Si tu pierzi.
Sa i spui ca te atrage mai mult decat o pritena.dar man stii tu relatia ..in caz ca o incepeti nu va dura ani buni, se va rupe o sa va certati si pana mea. cjhiar vrei sa pierzi prietenia pentru niste partide de sex si niste pupaturi? mai gandeste-te /abordati problema si altfel
Imi place ca tu dai n sfaturi celorlalti despre cum sa abordeze o fata, si tu nu esti in stare de asta. De ce nu-ti pui in aplicare propriile sfaturi? Trebuie sa ai metode inedite si originale in ceea ce o priveste. Fii si tu mai cu tupeu, asa.
Sunt in stare de asta, dar nu eram sigur daca trebuie sa o fac. Acum mi s-au confirmat banuielile de catre voi, daca mai astept, la revedere.
Multumesc tuturor.
Sa-i impartasesti sentimentele pe care le ai pentru ea si atat.Restul va veni de la sine.
Anonima17191 întreabă: