| inimioaradeciocolata a întrebat:

am o intrebare.Mi-am inceput viata sexuala acum 2 zile cu prietenul meu.A fost dureros eu fiind virgina,s`a miscat incet,iar la un moment dat s`a oprit pentru ca ma durea foarte tare.Mi-a curs sange pe asternut, iar a doua zi mi-au curs pe lenjeria initima doua-trei picaturi galbene, si azi la fel inca cateva pete.Asta ce inseamna? Ca sunt insarcinata? Tin sa mentionez ca nu am folosit prezervativul, dar el a avut mare grija si nu a durat foarte mult, pentru ca m`a durut.Va rog mult supuneti`mi daca sunt sanse sa fi ramas insarcinata, multumesc! Fundisa happy

12 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt sanse destul de mari sa fii insarcinata. daca el este absolut sigur ca nu a ejaculat si are macar 5-6 ani de exeperienta sa sustina siguranta asta, atunci riscul este de cam 30% fiindca erai virgina. Scurgerile nu au legatura cu sarcina, dar pot avea legatura cu o infectie cu transmitere sexuala, daca partanerul tau nu-si facuse corect toate analizele obligatorii. Daca foloseati prezervativ, te-ar fi durut mult mult mai putin, ai fi evitat riscul de sarcina si nici nu aveai risc sa iei vreo boala venerica.

| Kylexy a răspuns:

De acord cu Brigaela, mergi la un ginecolog, sau macar intraba un ginecolog ce e cu acea scurgere. poate acum nu te afecteaza dar pe parcurs nu se stie.

| alessia5158 a răspuns:

Exista o probabilitate sa fi ramas insarcinata! Sentimentalconsil are dreptate---spermatozoizii pot ajunge in vagin si fara ejaculare(citeste aici despre lichidul pre-ejaculator:http://www.seximus.ro/......erupt.php)

| SentimentalConsil a răspuns:

Nu vreau sa te sperii dar cel mai bine e sa mergi la un control de specialitate deoarece in timpul contactului sexual penisul elimina un lichid care contine si putina sperma

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pot sa te trec si eu in mess?

| aly300 a răspuns:

La 15 ani iți trebuie dezvirginare de ce nu ai scris și ani tai? vai vai cei cu Romania asta

| Mell1321 a răspuns:

Da, dar nu ai mentionat daca a ejaculat in tine sau nu.Petele galbene ori a fost lichid de al tau ori de al lui(in cazul in care a ejaculat in tine).Pai cam sunt sanse sa fi pentru ca el inainte de a ejacula elimina un lichid ce contine o cantitate mica de spermatozoizi si unu singur daca scapa si se leaga bine de ceva, ramai. Data viitoare prezervativ.

| inimioaradeciocolata explică (pentru Mell1321):

Nu a ejaculat in mine happy. Lichid galben imi mai curge din cand in cand mie, dar acum m-am speriat ma gandesc sa nu fie ceva legat de asta :-s

| myiau a răspuns:

Lichidul respectiv e o medota de aparare si curatare proprie a vaginului. el mai poate aprea ca efect la medicamente, sau doar la contactul cu corpuri straine. aveti grija de igiena voastra intima. prezervativul e de neinlocuit cu nicio" a avut grija"

| edddie a răspuns:

Daca nu si-a dat drumul in acel loc, nu e nici o sansa.

| Flu a răspuns:

Daca esti sigura ca nu a ejaculat in tine, atunci sunt sanse mari sa nu fi ramas insarcinata. Dar exista si sanse sa fi ramas. Poti astepta ciclul. Iar daca nu il ai regulat, nu te panica daca intarzie un pic. Chiar si o saptamana. Si de data viitoare folositi prezervativ happy

| inimioaradeciocolata explică:

Nu a ejaculat in mine happy.Si vreau sa va mai spun ca lichid de genul acel imi mai curge, dar acum m-am speriat :-s si nu stiu ce sa zic :-s