anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am o intrebare.

Mie imi place de o fata si nu stiu daca ma palce dar acum cateva luni cand a venit la ziua mea ne-am juk sticluta si a picat la ea si un invitat a provocat-o sa ma pupe si nu a refuzat si dupa acelasi invitat m-a pus pe mine sa o pup si nu a refuzat. Dar alta este problema i-am spus ca o plac si a zis ca ea nu ma place si am pus-o pe o prietena dea ei sa o intrebe daca ma place si a zis tot nu dar in aceasta seara m-am jucat cu ea si cu inca 5 copii cu polistiren(zapada artificiala) si ea numai in mine dadea cu polistirenul si cand nu mai avea polistiren in mana mi-l lua pe al meu din mana numai ca, cand mi-o lua ma lua in brate si in timpul ala mi-o lua si apropo numai la glumele mele rade eu ce sa cred? cele mai bune raspunsuri primesc fundita va rog de la o pers mai multe raspunsuri va roog si sa imi raspundeti urgent va roog muult am 13 ani

1 răspuns:
| Th3AbSinTh3 a răspuns:

Pfffffffffffff! fata asta nu stie ce vrea sau se lasa greu si doar suceste mintile baietilor. la jocul cu sticla nu prea se refuza. cce s-a intamplat dupa ce iai spus ca o placi? probabil ca a inceput sa te placa daca tu te-ai tot purtat frumos cu ea si in jurul ei.