| ReadyToHelp a întrebat:

Hey TPU.Am o intrebare. Primul meu iubit sh unikul pec are l-am iubit era zidoa leu la fel ca mine, acum un baiat vrea sa fiu cu el si airasi este aceeasi zodie ca mine adica leu, plus la astsa nua rata prea bine nu este urit dar nu stiu ce nu prea imi place cum arata, dar se comporta normal imisc rie pe odno, pe skype mi-a luat nr de telefon sh mi-a zis ca se va tine demine pina la urma. Spuneti-mi ce sa fac? Mentionez ca relatia cu primul meu iubit s-a terminat tare rau sh deci mi-e frica iarasi sa fiu cu un baiat de aceeasi zodie cu mine pentru ca ambii lei sint inkapatinati. Funda pentru cel mai folositor raspuns

Răspuns Câştigător
GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Ce legatura are zodia sincer.De ce te iei dupa asa ceva. daca e sa va intelege-ti bine va ve-ti intelege indiferent din ce zodie e oricare din voi.Nu te uita la zodii etc, uite-te la omul cu care vorbesti si vezi ce e in capul lui, vezi ce iti place la el, vezi daca ai puncte comune cu el etc. Dupa uite-te si la zodii si altceva. Din ce scrii tu baiatul te place, te place nu te iubeste. Vorbeste sincer cu el si vezi.Raspunsul e la tine.Bafta!

4 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intr`o relatie nu condeaza zodia, coneaza sa va iubiti cu adevarat, daca il iubejti sh te iubejte incearca, nu toti leii sunt cum a fost primul tau iubit. Daca se tine de tine de ceva timp ins ca te iubejte.winkingsfatul mheu e sa incerci doar daca il iubejti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Invata sa scrii :-)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Scuze da ce legatura are zodia? happy

| Kromate a răspuns:

Zodia nu are nici un fel de legatura. Ca fapt divers mi-a luat destul de mult timp sa descifrez ceea ce ai scris. Incearca pe viitor sa inveti sa scrii corect romaneste. Te-ar ajuta mai mult decat sa iti bati capusorul cu potrivitul zodiilor.