| kimida5759 a întrebat:

Hey, TPU! Am o intrebare putin mai ciudata... iubitul meu se spala doar 1 data pe saptamana si nu foloseste deloc deodorant. Spune ca un barbat trebuie sa "miroasa a barbat". E normala chestia asta?

14 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

E absolut normala chestia. Atat in junglă cat si in peșteră. In evul mediu era chiar o virtute.

| darrio2007 a răspuns:

Spune-i ca are probleme cu igiena. Dacă te speli o dată pe săptămană, nu mirosi a barbat. Miroși a jegos nespălat.
Ar trebui sa-l refuzi cand vrea sex, atunci cand „miroase a barbat".
Iti poate da vreo boala.

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

E un zgarie branza cat Rusia de mare, fugi urgent de el, dacă te vei muta cu el te va cronometra la apometru

| doctorandus a răspuns (pentru VerginicăVacăGrasă):

Hmm... toata lumea din Olanda se plange ca apa e foarte scumpa. Dar eu nu ma zgarcesc la consumul de apa si nu, nu mi se pare mult cat platesc la apa.

De ex. trag apa complet la WC dupa facut pipi, ceea ce multi olandezi se feresc s-o faca.

Dap, cei care au gradina isi uda gradina, dar fac economie la WC! E la mintea cocosului ca astia platesc mult la apa.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu, este un nesimtit si îi place sa pută, tu de ce stai cu un astfel de animal?

Răspuns utilizator avertizat
| mihai69 a răspuns:

La specia sconcs, da.

| doctorandus a răspuns:

Da, europenii si americanii exagereaza cu igiena, omorand astfel bacteriile bune de pe piele. Plus ca apa calda nu face foarte bine pielii.

Bineinteles nu trebuie sa ajunga sa puta, altfel va fi izolat in societate.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu e deloc normal in secolul actual. Daca nu vrea sa faca dus se poate spala la subrat rapid la chiuveta din baie.Deodorantul e obligatoriu, mai ales vara cand transpiram mult mai mult. Iubitul tau si multi altii sunt motivul pentru miroase urat in mijloacele de transport in comun etc.Traim intr-o societate, deci trebuie sa fim curati si decenti din respect pentru propria persoana si pentru cei din jur.

| LordCristobal a răspuns:

Nu,nu este normala chestia asta.Un barbat care se respecta trebuie sa fie ingrijit, spalat, bine imbracat.
Acum nu e neaparat sa faca baie in fiecare zi dar totusi o data la doua zile nu i-ar strica.
Si faza cu deodorantul reflecat imaginea unui om din alt secol.

| DeMicUnCălător a răspuns:

Da. Bănuiesc că locuiți in pădure.
Smile

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Dacă este nespălat, da este normala.
Bărbații adevărați se îngrijesc, au grija de imaginea lor.
Nici nu știu de ce ai sta cu o persoana cu aceasta gândire.

| user499999 a răspuns:

Unul dintre motivele pentru care urăsc băieții/bărbații:
Nu, nu e normal așa ceva și asta e o totală lipsă de respect față de tine în primul rând, din moment ce ți-a dat acest răspuns. În Evul Mediu, într-adevăr, era un lucru de apreciat și de lăudat, dar în 2023, atâta timp cât nu trăiește în pădure, peșteră, junglă sau alte locuri izolate care să se afle departe de civilizație, e o totală porcărie.

| Andrewq2010 a răspuns:

Cu siguranță nu