Crede-mă că nu moare nimeni dacă îi spui ce simţi, şi chiar dacă ea nu te place, deși mă îndoiesc, pentru o fată mereu va fi o mândrie faptul că o place un băiat!
Îţi dai seama că dacă tu nu îndrăzneşti să-i spui, ea cu atât mai puţin!
Fii tu cel care face primul pas, și dacă nu, ea va fi cea care pierde nu tu!
Eu am stat un an fără să-i spun unui băiat că îl plac, și când i-am zis ne-am apropiat foarte mult deşi nu mi-a dat de înţeles că m-a placut vreodată!
Fetele nu mănâncă şi la cum ai povestit tu despre ea nu pare genul acela care să râdă și să te lase cu ochii în soare!
Cu atât îi spui mai repede, cu atât scapi mai ușor de această grijă!
Evitand sa-i spui in mod direct si fara ocolisuri ca iti place de ea si ai dori o relatie de cuplu cu ea, ai toate sansele sa ramai cu "buzele umflate" cum se spune, adica sa te trezesti ca un alt baiat mai tupeist ti-o "sufla", iar tu ramai cu ochi-n soare. Fara un pic de curaj si initiativa nu vei reusi sa faci mare lucru in viata. Succes!
Frate ii usor mergi la ea si ii spui ca o placi, daca si ea te place atunci toate lumea fericita, daca te refuza nu este sfarsitul lumii mai sunt fete plus ca la 14 ani mi se pare ca te cam grabesti dar asta e decizia ta.
Chiar nu-ţi dai seama de ce se uită la tine și încearcă să te facă să te simţi bine? Şi ea te place,dar nu ştie cum să ţi-o spună,sigur i-ai face o mare bucurie dacă i-ai confirma acest lucru!
Poate este şi mai timidă şi nu ştie cum mai exact să se exprime,îi e teamă să nu simţi același lucru și atunci încearcă să se ferească de ceva ce crede că ar putea s-o rănească!
De ce nu-i scrii asta pe o felicitare care să i-o laşi în bancă, deși e mare riscul ca înainte să-l citească ea, deja să-l fi citit toată clasa! Eventual îi scrii pe un bileţel și i-l dai personal!
Sau spune-i, vă retrageţi undeva și îi spui, o întrebi dacă și ea te place, nu este greu deloc, după ce te obișnuiești nu vei mai avea nici o problemă!
Încearcă să o înţelegi dacă are emoţii, și s-o lași puţin mai moale adică până să zici tu ea deja să-și dea seama despre ce e vorba!
E greu cu iubirea asta la 14 ani, ştiu din experienţă, dar o să vezi că nu vei regreta!
Treaba este alta... Eu o plac, da? Eu nu sunt sigur ca ma place, si mi-e frica ca ma trezesc cand o intreb cu un calduros ''nu,,, si alte fete nu prea ma intereseaza... Sunt infricosat ca o sa ma lase cu ochii in soare :/
Asa o sa fac! O sa-mi iau inima-n dinti si i-o scuip in fata =]] (metaforic) Multumesc de sfaturi
Sa ai o zi buna!
Mă bucur că am fost de ajutor!
Crede-mă că nu moare nimeni dacă îi spui ce simţi, şi chiar dacă ea nu te place, deși mă îndoiesc, pentru o fată mereu va fi o mândrie faptul că o place un băiat!
Îţi dai seama că dacă tu nu îndrăzneşti să-i spui, ea cu atât mai puţin!
Fii tu cel care face primul pas, și dacă nu, ea va fi cea care pierde nu tu!
Eu am stat un an fără să-i spun unui băiat că îl plac, și când i-am zis ne-am apropiat foarte mult deşi nu mi-a dat de înţeles că m-a placut vreodată!
Fetele nu mănâncă şi la cum ai povestit tu despre ea nu pare genul acela care să râdă și să te lase cu ochii în soare!
Cu atât îi spui mai repede, cu atât scapi mai ușor de această grijă!