Daca are iubita, eu zic sa nu te mai bagi, lasa-l in pace si vezi-ti de viata ta! Stiu cum e sa patesti asa ceva, de exemplu eu am cunoscut acum 2 ani, in timpul vacantei de vara un tip. Eu eram la munte la casa de vacanta a parintilor mei si el era la unchiul lui in vizita. Ma indragostisem pana peste cap de el si credeam ca o sa se infiripe ceva intre noi pentru ca petrecusem o luna intreaga plina de flirturi si sarutari. Cand a inceput scoala, fiecare s-a intors in orasul natal si nu am mai tinut legatura. Intamplarea face sa-l intalnesc dupa cateva luni intr-o cafenea din Bucuresti, l-am salutat, si spre stupoarea mea, langa el statea o domnisoara, pe care el mi-a prezentat-o " iubita mea, Cristina ". Spre rusinea mea, am incercat sa bag catvea strambe intre ei, reincepand sa flirtez cu el, iar el parea sa imi raspunda la sentimente, insa m-am oprit atunci cand mi-am dat seama ca daca as fi in locul fetei acelea nu mi-ar conveni sa intervina cineva in relatia mea cu un baiat. Treaba lui daca e un fustangiu dar macar sa stii tu ca ai fost corecta! Te sfatuiesc sa faci la fel! pup
Daca are iubita nu incerca sa te bagi pentru ca ei sunt de mai mult timp impreuna si nu cred ca tie ti-ar conveni ca cineva sa iti strice relatia
Uita-l,sunt mult mai multi baieti pe care poti sa-i cunosti, sau o sa-i cunosti in timp.el s-a dovedit a fii un fustangiu.
Simplu. Cand sunt impreuna te duci spre el asa increzatoate si-l saruti de fata cu tipa respectiva, apoi te intorci si pleci. Ai sanse sa fii cu el pana la urma sau sa-ti iei o bataie de la amandoi. Bafta
Convingel ca ai un trup mai dotat ca si al ei. si sigur nu te refuza. daca iubesti trebuie sa sacrifici.