Iesiti pe ascuns nu-ti fie frica viata e un risc crede-ma esti mare deja tine cont de reguli dar nici chiar asa strict nu fii chiar asa cuminte nu renunta la cel pe care il iubesti e cea mai mare greseala nu renunta!
Eu 13 si el 16
Da dar nu vreau sa creada ca umblu cu baietii de la varsta asta
La intrebarea 3 nu trebuie sa reaincaperi increderea la profi.WEak.Si nici la colegi.Prinde curaj si ziile la parinti.
Poate i-asi spune mamei dar sincer chiar mi-e frica de ce o sa spuna ( iti spun sigur o sa reactioneze f. naspa )
Dar cati ani ai? si cati ani are el?
Eu am 13 el 16
Eu credeam ca sunteti mai mare, aproximativ pe la 20 sau 18. Daca aveti varsta asta ar trebui sa aveti acord de la parinti. Poti incerca sa vorbesti cu taicatau sau puteti sa va intalniti in familii si sa vorbiti.Si o alta modalitate iesiti pe ascuns.
Sincer cred ca o sa renunt la tot... mi-am dat seama ca l-a varsta mea nu imi trebuie prieten
Fiindca am iesit pe ascuns... uite la ce s-a ajuns... dar cred ca o sa renunt la el si o sa imi vad de scoala
E o idee buna.NU prea am vazut intalniri la varsta asta.Dar SUCCES cand vei fi mai mare cu subiectul asta si puteti tine legatura
De ce? esti prea fricoasa, ar trebui sa ai cv curaj fata tati ca daca faci asa... fii cum vrei sa fii nu cum vor altii ( in sensul bun)
Acum nu stiu cum sa ii fac pe profesorii sa nu le spuna parintilor
Pai da dar nici nu vreau sa fiu prea exagerata la varsta asta
Iesiti pe ascuns nu-ti fie frica viata e un risc crede-ma esti mare deja tine cont de reguli dar nici chiar asa strict nu fii chiar asa cuminte nu renunta la cel pe care il iubesti e cea mai mare greseala nu renunta!