Hei
Foarte clar ai descris totul și chiar apreciez asta
De regulă noi oamenii gândim 1.000 de gânduri până ce ajungem la unul rațional, ceea ce e o risipă
Pur și simplu vorbești deschis cu el despre asta fără să lași emoțiile să te controleze, încerci să te observi pe tine din interior și apoi curge conversația de la sine
Fii tu, în același timp respectă-l dacă merită și vorbiți, comunicați deschis, n-ai de ce să îți faci 1 milion de gânduri sau să ai rețineri
Dacă vă potriviți o să fie ok oricum ai spune lucrurile
Iar dacă nu vă potriviți nu ga funcționa oricât ai încerca tu să faci să funcționeze
Încearcă să înțelegi că tu poți face doar ceea ce ține de tine și ia oamenii și viața ca atare, fără a-ți crea prea mari așteptări
Succes
Faptul ca il cunosti de o luna s-ar putea sa insemne ca esti foarte atrasa fizic de el, iar partea intelectuala este un impuls venit din partea creierului responsabila cu sentimentele ( deci mai degraba s-ar puea sa corespunda cu modelul pe care tu ti l-ai format - vezi complexul Oedip si Electra ). Mai pe scurt, vezi sa nu fie doar fluturasi in stomac!
Dragostea e foarte inselatoare, poti jura ca e totul ok si abia cand te lovesti de realitate ( uneori pana la chiar 2 ani), observi ca ce ai ales nu corespunde anumitor valori si ca te-ai lasat dusa de val. Atunci intervine partea creierului responsabila cu ratiunea, gandirea logica.
Acuma nu spun ca nu ar putea fi persoana potrivita, dar s-ar putea sa judeci subiectiv, nu la rece. Discutiile ti se par ok pentru ca iti ard calcaiele dupa el. Cand va veti lovi de anumite probleme, vei incepe sa vezi alta fateta, iar el va vedea alta fateta a ta. Tot ceea ce poti sa faci e sa incerci sa constientizezi ce e dincolo de comportamentul de domn: isi exprima ideile, e sincer, aveti idei comune, cat de usor va intelegeti ideile ( pentru ca uneori risti sa faci un mare efort sa intelegi sa zicem o persoana organizata, care vrea concret date atat timp cat tu doar simti lucrurile si ii spui ca asa simti; el vrea concret ce se intampla, ce nu merge - doar ca ex.) - asta poti gasi pe net ca PCM, dar poate e prea mult pentru o relatie.
Stii cum reactioneaza in situatii de stres, ce il atrage cel mai mult sau ce l-ai putea destinde / care mediul in care se refugiaza? E persoana imaginativa? E emotionala? Simte/ anticipeaza ce vrei? Stie sa te trateze si altfel?
Cum va vedeti ca cuplu? Ar fi persoana care accepta idependenta ta, ar fi gelos, ar vrea copii?
Iar " te iubesc" pentru unii dintre noi e foarte sec, simtim nevoia sa il exprimam altfel ( vezi infj in 16 personalities ). Altii da, poate ca nu o spun pentru ca nu o simt si doar profita de voi.
Sa-mi fie cu iertare, dar daca erai o femeie inteligenta incepeai relatia prin intalniri, nu prin sex.
Se pare ca relatia asta va ramane doar la stadiul de sex cu beneficii fiindca barbatul nu pare interesat de o relatie mai elevata cu tine.
Poti incerca sa-l inviti unde evrei tu, dar nu cred ca va fi interesat de o relatie de alt gen, decat sex.
Trebuie sa tii cont ca barbatii spun extrem de greu te iubesc. Mai bine iei in consideratie actiunile lui. Din cate vad va potriviti super si sunteti o pereche minunata. Continua ceea ce este bun si nu te impiedica de cuvinte ci priveste faptele.
Ceea ce expui aici am eu cu partenerul meu, asemănător sa zic.
Curând facem anul si nu ne-am spus (te iubesc) dar i l am mai scăpat eu de câteva ori fiindcă bărbaților li se pare important acest cuvânt din partea partenerei, dar sa ramai tot la fel de misterioasa si pronuntal din an in Paște.
Cel puțin noi înlocuim cuvantul cu un (te ador) dar se subînțelege ca ne iubim.
Pe partea intima ai descris perfect ceea ce dețin cu partenerul meu si crede ma ca asta e cel mai important, toate gesturile si cum se comporta dupa si cum e cu tine cand esti prezenta langa el... Fiindca o să-ți zic ce mi-a zis al meu cand venise vorba de acel cuvânt (te iubesc) căci eram tot la fel de ciudat o data ce nu-l zicea > adica se refera ca ne dorim mereu cuvinte cand de fapt ar trebui sa simțim.
Si asta face al meu, si asta face un bărbat cand e bărbat într-adevăr, nu are de ce sa comunice neapărat ce simte caci trece la fapte.
Comunica iubirea cu el prin gesturi căci bărbații iubesc diferit, nu ca noi. Si atâta timp cât nu zice cuvintele acelea evita clișeele. E ceva extrem de unic între voi, mai ales puternic.
Nici acum nu mi-a zis cuvintele respective si nici nu vreau.
Din partea mea stie si tot asa, nu i le rostesc. Se subînțelege in fiecare moment cat timp suntem impreuna, atingerile, privirile, tot. E un alt nivel de iubire, evita cliseele acestei generații care isi spun ora de ora ca se iubesc si dupa se cearta si se înjura.
E o alta forma de respect, apreciază ce ai si evita efectul de turma întâlnit zi de zi in aceasta epoca.
In acelasi timp sa stii ca bărbaților le mai e si frica sa se arunce cu capul înainte, analizeaza tot de la A la Z si abia apoi incep sa se deschidă. Iar mai ales, nu ar putea sa fie asa cu tine, atat de iubitor si protectiv, atât de cald etc daca nu te ar iubi sau daca nu i-ai produce ceva in suflet.
Nu mai gândi, simte!
De asta aveam eu nevoie sa aud cand eram in postura ta.