Inainte sa incep te-as intreba a cata esti? ..marog,deci nu conteazaca te-ai indragostit,de el,toti ne indragostim la un momendat,si in privinta cu proful,raspundei si tu,da domn profesor,aveti ceva inpotriva, fi si tu mai smechera, crede-ma noua ne plac fetele asa mai tupeiste, si in vedere cu colegii raspunde*le in pauza, sa se uite la filmuletele lor p^o-rn.o de clasa. imi fine sper ca te-am ajutat pa si capu sus!
In primul rand nu ai dc sa-ti fie rusine
acest lucru e total normal sa-ti placa de cineva e firesc si cei care nu stiu acest lucru mai bine ar tacea daca ei sunt niste copii care nu se stiu maturiza e treaba lor dar asta nu inseamna ca trebuie sa te rusinezi din aceasta cauza
Ce ol, ce clasa de tampiti, si daca te-ai inrosit ce mama ce ma enerveaza copii gen,, hei imi place de x, da oo sa spun la toata lumea,,. marog, nu mia fi timida iatzi inima in dintzii aia ai tai frumosi, si gata si daca rade unu de tine ii zici,, si ce daccami place de cineva'' adica carei faza? ii normal sa-ti placa de cineva. Oricum sa nu-ti fie rusine.
X: PuP :X dragalassssss