| RockOut4ever a întrebat:

Am o mare problema! Mai stiti intrebarea http://www.TPU.ro/......s-vrea-sa/ Vreau sa va spun ce s-a mai intamplat de atunci pentru ca totul devine tot mai complicat dar sa incep cu inceputul. Joi m-am dus la el gata sa vb cu el sa ii dau id-ul meu si sa ii fur un sarut dar cand l-am vazut si i-am spus hey nici nu m-a bagat in seama si i-am sp salut (el a trecut pe langa mine si i-am sp asta ) dar tot nu m-a bagat in seama. Tot joi eu si Crstina ne plimbam prin scoala, la parter iar cand Cristina l-a vazut pe Sorin si a inceput sa il strige ca sa ii spuna ca si eu il plac, iar prietenii lui il tot intrebau "Ce-i cu nubuna aia care te striga? " si el a raspuns "nu stiu ". De aici cred ca a inceput totul. Apoi vineri am fost cu Cristina la etajul 2 (la 2 e cls lui Sorin si la parter e a mea ) iar ea a vrut sa plece, iar eu am fost mai intai sa ma uit in oglinda la baie iar cand m-am intors am vazut rosu in fata ochilor. Sorin era cu un prieten de al lui si stateau cu spatele la Cristina pe scari si nu o lasau sa treaca (mie nu imi face niciodata asta ). Apoi cand m-a vazut a lasat-o sa treaca. Apoi, cand a terminat orele (termina cu 2 ore mai devreme ca mine vineri ) inca nu se sunasera si el, impreuna cu prietenii lui au venit la geamul de la clasa mea si a inceput sa bata in el (doar Sorin batea ), dupa ce eu si Cristina ne-am uitat si l-am vazut a inceput sa zambeasca si nu a mai batut. Am uitat sa va spun ca inainte sa pun cealalta intrebare l-am vazut sarutandu-se intens cu lumba cu o tipa Andree, iarvineri cand am intrebat-o pe Adelina ( ea stie totul despre Sorin )daca mai e cu tipa aia Andreea a spus ca inca e cu ea. Pe cine place pana la urma pe mine sau pe Cristina? Daca ma place pe mine de ce nu o lasa pe Cristina sa treaca? Daca o place pe ea dc prietenul lui la impins in mine si mi-a spus ca ma place? Sau isi date joc de amandoua?
PS: ma gandesc ca el crede ca Cristina il place
PS 2 :dau funda

2 răspunsuri:
| GwenS a răspuns:

Offf e fff greu din pacate...pai nu stiu dar incearca sa-i spui ca il placi ca sa stie si el. el poate nu o lasa pe colega ta sa treaca doar ca sa te faca geloasa. ori el pur si simplu isi bate joc de fete-iartami aceasta propozitie. dar asa ar parea.

| ana1995 a răspuns:

Pfff. Complicata situatia. Nu stiu de ce, dar am impresia ca Sorin asta va joaca pe amandoua pe degete. Sunt sigura ca numai isi bate joc. Profita de faptul ca e baiat. Stii si tu cum sunt baietii la varsta asta. Se dau la toate fetele, pur si simplu nu se pot abtine -Ann'