Buna! Am citit ambele povesti despre "Sorin". Mi se pare putin complicat.Nu cred ca o place pe Cristina, dar atunci cand nu o lasau sa treaca cred ca au facut asta doar pentru a iesi in evidenta in fata ta. Este probabil ca te place pe tine dupa faza cu"Vezi ca prietenul meu te place" si el a zis"taci ba" Eu zic sa nu ii"furi un sarut", deoarece el poate nu te place si iti va bate joc de tine dupa aceea(daca este genu) sau poate o sa rada de tine.acum eu nu ii stiu caracterul si asa ca nu stiu ce va crede dupa chestia asta. Eu zic ca cel mai bine e sa o iei pas cu pas.Mai intai ii faci rost de id lui, poti sa il ceri Adelinei(ai spus ca stie totul despre el) sau daca nu il are du-te la el si intreaba-l: imi dai si mie id tau?...sa vb despre muzica, filme.etc. nu stiu daca e o idee buna. E mult pana cand ii faci rost de id.ca dupa aceea o sa vorbiti pe mess o gramada de lucruri.si va veti imprieteni.Cand te intalnesti incearca sa te uiti in ochii lui si sa ii zambesti.Contactul cu ochii este foarte important. Nu pot sa zic acum 100% ca vei fi cu el, dar incercarea moarte nu are. Daca vrei poti sa imi dai id tau ca sa ma mai vb despre aceasata tema "Sorin". Multu succes:*. Funda?
Ai citit " La Medeleni "-de Ionel Teodoreanu? Parca ar fi un roman ce povestesti tu. dar din pacate nu este. Totul e o joaca de copii exaltati. Dragostea e cu totul altceva. Intr-adevar ca incepe ca o joaca, dar la voi e o "nebunie" curata.
Poi sa stii ca in situatia de fata ar fi 3 posibilatati:una ca poate o place pe Cristina, doi poate el crede ca ea il place ca daca tu o trimiti pe ea dupa el cine stie si trei poate are chef de glume si nu are cu cine.Asa ca ia'l odata intr'o pauza cand este singur si spu'i ca nu accepti din nou sa nu te bage in seama si intreaba'l ce are de gand sa faca, ce vrea de la tine sau de la Cristina, de ce se poarta asa cu tine si cu ea