Cred ca ar trebui sa incerci sa vorbesti cu el in particular, doar tu si el, fara prietene sau alte persoane in jur. Daca te mai place si il placi sa fiti impreuna, daca nu te mai place macar sa va impcati, sa puteti sta in aceeasi clasa fara sa fiti suparati unul pe celalalt si sa va uitati urat.
Rar mai gasesti o fata care sa-si puna numele din Naruto.
ORICUM, eu cred ca inca te place si ca de fiecare data cand gadila alte fete o face doar ca sa te faca geloasa. Vrea sa te faca sa-ti para rau pentru... orice i-ai facut tu lui.
Daca vrei sa te ierte si sa treci peste toate neintelegerile, iti sugerez sa intretii o discutie serioasa cu el.Mult noroc
Nu am avut idei si ce asta mi-am pus numele asa dar lasand asta la o parte nu inteleg cum l-am ranit. El ma placea inca din clasa a 5a.
Cand eram in clasa a 5a a fost un baiat din a 8a care ma atragea fizic doar atat, iar acum in a 7a, am scris un fel de bilet in care nu prea mai stiu ce am scris doar ca l-am scris ca sa ma descarc intr-un fel de sentimentele pentru el, si asa a fost dar pentru o perioada scurta de timp. Si dupa cum ai spus tu sa vorbesc cu el, nu prea pot, ma ignora complet, de abia daca mai vorbeste cu mine, si nu am curaj sa vorbesc cu el. In preajma lui sau a altor persoane baieti, sau rude pe care nu le cunosc sunt timida, dar cand sunt cu prietenele sau acasa nu stiu...sunt altfel, am tupeu, curaj.etc
Toti suntem asa "timzi" la capitolul dragoste.Dar daca chiar iti doresti sa te impaci cu el, TREBUIE pana la urma sa vorbesti cu el.Calca-ti pe inima si spune-i, altfel nai sa reusesti.Mult noroc mai departe
Dar degeaba as incerca sa vorbesc cu el daca a zis ca nu ma mai iubeste, si astazi s-a uitat la mine, dar nu a schitat nici un sentiment [fericire, tristete, confuzie...etc]. de cand ne-am despartit ma ignora, si a devenit mai irascibil, egoist, nervos. nu prea stiu ce sa mai fac, si chestia cu vorbitul nu cred ca are rost.
Atunci chiar l-ai ranit in vreun fel... Poate ca vrea sa puna punct de-a binelea. Ignoral si tu putin timp, f-al sa-i fie dor de tine, si poate v-a inpacati.