anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Am o mica.mare problema.Eu plac un baiat, care si el ma place.Intr-o zi i-am sp ca il iubesc, iar el mi-a sp ca asa sp toate, dar aproape nici una nu iubeste. Dar eu il iubesc, cum sa-i dovedesc acest lucru...help me...pentru cel mai bun rasp dau funda:*

Răspuns Câştigător
| Allexandraaa a răspuns:

Mai vorbeste cu el odata. Nu te lasa. Spune-i sa iti dea o sansa ca sa il convingi. Nu trebuie sa il iei dintr-o data. Iesiti impreuna la o plimbare. un suc etc. Incetul cu incetul isi va da seama de sentimentele tale.
Nu ramane doar la o relatie de prietenie. Flirteaza cu el [ mai rar ] dar fa-o. De exemplu cand il saruti pe obraz poti zambi si sa sari la gatul lui. Te descurci tuwinking Bafta :*.

3 răspunsuri:
| Jαne a răspuns:

Fai domne o laba! de
Vasile Laba http://bp3.blogger.com/......e_laba.jpg

| Pufi02 a răspuns:

Fii mereu alaturi de el la bine si la rau,intelege-l cum nu a facut nimeni, fa sa ii fie lui bine si exxplica-i ca tu chiar tii la el si sa te lase sa ii demonstrezi si daca va fi de acord incearca sa ii acorzi tot timpul tau fa sa fie bine, fa-i mici surprize.bafta :* Take care:*
Funda;batting eyelashes

| Andreea_3517 a răspuns:

In cazul meu a mers cu rabdare! asa mi-a zis si mie si s-a dus in sp si a crezut ca o sa stau cu altnv pana vine el si i-am aratat vat il iubesc asteptand 3 luni pana a venit si inca 3 pana sa stea cu mine si si inainte de a mere ceva timp asta pentru ca si el a asteptat dupa mine prima data...si nu am vrut el si apoi mi-a zis.