anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU!
Am o mica nelamurire..ieri cand m-am dus sa fac dus am observat ca am o pata de sange pe chiloti.Bun. dupa ce am facut dus mi-am pus un absorbant ..si m-am uitat si seara si in dimineata asta sa vad daca m-ai curge.dar nimic.CU o zi inainte de menstruatie am avut dureri ...la fel si dupa dus. Credeti ca e o alarma falsa, sau?
Rog seriozitate. Dau funda.

7 răspunsuri:
| aniohetova a răspuns:

Buna. Ideea ar cam fi in felul urmator. Ne mai trebuiesc niste detalii. Tie in mod normal trebuia sa-ti vina menstruatia in perioada asta sau cand? Si menstruatia e regulata? Durerile au aparut si cand urinai? Ai facut sex neprotejat?

| DNSK a răspuns:

Cati ani ai?! tine-l acolo si taci

| MaiBineAnonimDecatCriticat a răspuns:

Ai auzit de testul Barza? :p a daca nu il faci peste 9 luni ai sa auzi oaoaoaoaoaoa

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Având în vedere ID-ul de user, BĂNUIESC că ai 12 anişori şi eşti în PRIMUL an de ciclu menstrual!

În acest caz, este posibil să fie o "alarmă falsă" sau o dereglare hormonală şi posibil să mai "întârzie" câteva zile...

Toate cele bune.

Răspuns utilizator avertizat
| Assy99 a răspuns:

De obicei poate sa fie doar eliminarea resturilor care au mai ramas, daca ai avut dureri inainte era normal sa iti vina.Dar poate e doar o alarma fasa.

| Sofia94 a răspuns:

Buna ei bine durerile sunt oarecum normale inainte de menstruatie si poate la fel de bine sa fii fost o alarma falsa. Mai bine mai asteapta pana cand chiar trebuie sa-ti vina menstruatia si daca intre timp sa mai intampla din nou mai bine te-ai duce la un ginecolog pentru ca nu trebuie sa te joci cu lucrurile astea happy o sa fie bine. Funda?