Atat timp cat esti cofuza si nu stii exact daca iti place,daca e cea ce-ti doresti,daca i-ti doresti o relate im momentul de fata, si problema e ca e fratele prietenei tale, gandeste-te ca intr-o zii poate ai sa o "rupi" cu unu din ei, esti constienta cat de greu sa te "invarti" intr-un cerc pe care defap l-ai evita, dar esti fortata de conjuncura in care te afli, naspa nu? Dar daca merge? vezi tu...aici e vorba doar de tine, de voi! Ori cum pronosticul meu e mic in privinta asta! Succes si sper sa iei decizia care o simti tu!
E simplu
Un indragostit, niciodata nu intreaba: Cum te simti atunci cand esti indragostit, ci pur si simplu...STIE.
Deci, e vorba mai mult de ATRACTIE FIZICA decat de IUBIRE, intr-adevar
Parerea mea este ca undeva adanc in inima ta tie iti place MULT de el (stiu asta, deoarece mi s-a intamplat si mie asta, si de 4 luni imi place de un baiat, dar dupa 2 luni a aflat) si evident ca el te place. fundă?
Hey! Pai iti poti da seama daca il placi sau nu cu ajutorul comportamentului tai, adica daca esti in preajma lui esti agitata sau te balbai si ti se inmoaie picioarele atunci clar esti indragostita de el. Pe de alta parte ce conteaza daca este fratele celei mai bune prietene, adica poti sa vorbesti cu ea si sa ii spui ce simti pentru fratele ei(daca simti ceva).
Sper ca te-am ajutat!
NU, cand sunt in preajma lui nu mi se inmoaie picioarele, din contra. Vorbesc cu el mult mai usor decat cu alti baieti, adica pot vorbi cam despre orice... De la prieteni si scoala pana la cele mai stupide chestii
Incearca sa vorbesti cu ea, daca e prietena ta ar trebui sa te inteleaga...cat despre el, incearca sa fii atenta la atitudinea ta atunci cand e langa tine si daca te gandesti la el, stiu yo....simti ceva diferit fata de alti baieti?(sper sa intelegi ideea)
Scumpa deci in acest moment si eu am aceeasi problema.Numai ca la mine e mai dificila.Eu ti-as recomanda sa vorbesti cu el deodata caci mai apoi iti pierzi curajol.ex.eu: il plac de 1 an si jumatate si de la inceput imi era frica sa vb cu el dar acum n-am curajul si astept el sa simta ceva ptu mine..Deci tu nu te uita la Cezara si la nimeni numai ca tu trebuie sa stii daca el te place. Sper ca ti-am fost de ajutor. Funda plizz.Si succese cu baiatul...
Vezi ce alegi. nu cred ca ar deranja-o pe prietena ta, sa stai cu fratele ei..cred ca ar fi de acord, acum tu stiii ceea ce simti, incercarea moarte nu are
In primul rand nu asculta ce zic alti nu conteaza ce zic ei ci conteaza ce crezi tu daca tu vrei sa formezi o relatie cu el formeazo nu te opreste nimeni dar important este sa te placa si el si sa il placi si tu pe el nu conteaza ce va zice Cezara ci conteaza ce crezi tu.