| Charm a întrebat:

am o mica problema. La scoala e un baiat de care imi place, adica cel despre care am mai spus inainte. el normal ma ignora.ma trateaza cu indiferenta. Eu stau mereu langa fereastra la calorifer fiindca e cam frig in clasa, sau stau in banga si fac tot felul de desene. mereu il vad cum vorbeste cu alte fete si se joaca, ade.etc. nu inteleg, cu ele poate vorbi cu mine nu, pe ele le poate baga in seama pe mine nu, la ele se poate uita la mine nu. faza e ca stie ca il plac si eu stiu ca ma place... dar nu inteleg de ce ma ignora...chestia asta ma face sa sufar, parca mi-ar cadea cerul in cap sau inima mi-ar fi strapunsa de mii de ace, cand ma uit la el.nu stiu ma simt distrusa vazandu-l cu celelalte fete din clasa. Ce ar trebui sa fac ca sa ma bage in seama? subiecte de discutie nu prea avem, de nu stiu ce as putea face altceva.va rog. putina seriozitate,

Răspuns Câştigător
| zambalici a răspuns:

Ca sa se comporte cu tine cum se comporta cu celelalte nu mai sta si u retrasa stai si u cu prietenele tale distrati.va si voi putin vorbeste cu el daca nu te intreaba el intreaba.l tu si daca tu esti sigura ca te place fa.l sa.ti spuna asta fa.l sa nu mai fie asa indiferent fata de tine sunt sigura ca o sa reusesti doar esti fata succes

4 răspunsuri:
| MaDeclarFan a răspuns:

Pai de unde stii ca te place? Eu cred ca nu face cu tine ca si cu restul pentru ca nu vrea sa te faca sa crezi ca te place apoi sa suferi daca aflii ca este cu alta.Fa si tu la fel si daca el nu incepe sa te bage in seama sau ceva, inseamna ca nu te place.Bafta!

| FlorinBv_7630 a răspuns:

Salut, daca stii ca te place si el stie ca il placi at poate nu stie cum sa se comporte sau nu intelege inca ce simte pentru tine. Sfatul meu e sa il iei deoparte si sa vb cu el intre 4 ochi.Parerea mea e ca trebuie sa comunicati. Intr-o relatie comunicarea e cheia succesuluiwinking. bafta big grin

| Charm explică:

Pai de unde stiu ca ma place? mi-a spus ca ma place cand am fost intr-o excursie si am fost cu el mai demult cam o saptamana. acum chiar nu stiu ce sa mai cred...adica ma place sau nu...nu prea mai inteleg.

| Charm explică:

Mersi de raspunsuri, dar totusi nu sunt asa retrasa doar ca unele fete din clasa sunt mai altfel, gen aproape dive, am doar vreo cinci prietene si restul cativa baieti. faza asta cu comunicarea, is o fata gen mai timida dar totusi sunt putin mai baietoasa, si chiar daca sunt asa am si o parte feminina pe care cu greu pot sa o arat. nu prea stiu de ce dar nu pot sa vorbesc cu el despre chestii din astea...atunci m-ar crede o disperata sau cine stie ciudata.